Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
21.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Η “Frida Kahlo” επιστρέφει στο θέατρο Αυλαία

Μετά από τις soldout εμφανίσεις του Σεπτεμβρίου, οι ταλαντούχοι Fly Theatre επιστρέφουν στο Θέατρο Αυλαία για τρεις τελευταίες παραστάσεις στις 20 και 21 Οκτωβρίου, φέρνοντας ξανά επί σκηνής τη συναρπαστική ιστορία τους, βασισμένη στη ζωή και το έργο της Μεξικανής ζωγράφου Frida Kahlo. Πρόκειται για μία υψηλής αισθητικής «οπτική φαντασμαγορία τσέπης», που έχει πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή καλλιτεχνική πορεία εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, κατακτώντας τους θεατές κάθε φορά που παρουσιάζεται.

Η πολυμεσική παράσταση Frida ΚΙ ΑΛΛΟ, σε κείμενο Κατερίνας Δαμβόγλου, αξιοποιεί τις αρχές των Fly Theatre – προσήλωση στον χώρο, τον ρυθμό, το σώμα και το θεατρικό παιχνίδι – για να ζωντανέψει μοναδικά και πρωτότυπα τη ζωή της Frida Kahlo. Η παράσταση πραγματεύεται την ιστορία της ζωγράφου, τους φυσικούς περιορισμούς και τον πόνο που την ώθησαν να δημιουργήσει ένα σύμπαν που κυριαρχείται από κίνηση και πάθος.

Η Κατερίνα Δαμβόγλου ενσαρκώνει τη Μεξικανή ζωγράφο παρουσιάζοντας επί σκηνής τα βιώματα, αλλά και μια πληθώρα συναισθημάτων της εκρηκτικής και ασυμβίβαστης Frida. Ο Robin Beer δημιουργεί ζωντανά ήχο και εικόνες μέσα από προβολή live video χτίζοντας τον κόσμο γύρω της. Με τις διαρκείς προβολές και το ζωντανό χειροποίητο video, οι Fly Theatre «ζωγραφίζουν» στη σκηνή την προσωπικότητα της Frida Kahlo μέσα από εμβληματικές εικόνες και τους πίνακές της.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Κείμενο – Επεξεργασία: Κατερίνα Δαμβόγλου

Σκηνοθεσία: Fly Theatre

Δραματουργία: Μιράντα Βατικιώτη

Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Ερμίνα Αποστολάκη

Φως – Ήχος – Βίντεο: Robin Beer

Μακιγιάζ: Όλγα Πάτσιου

Παραγωγή: Α.Μ.Κ.Ε. «Βασίλης Δαμβόγλου»

Οργάνωση παραγωγής: Αναστασία ΤαμουρίδουARTos & Θέαμα

Παίζουν: Κατερίνα Δαμβόγλου – Robin Beer

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χώρος: Θέατρο ΑΥΛΑΙΑ, Τσιμισκή 136 (Πλατεία ΧΑΝΘ), Θεσσαλονίκη

Παραστάσεις: Κυριακή 20 Οκτωβρίου, 18:30 και 21:30 & Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, 21:30

Διάρκεια παράστασης: 85 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων: 15€ κανονικό | 12€ φοιτητών, ανέργων, πολυτέκνων, άνω των 65 & ΑΜΕΑ

Προπώληση εισιτηρίων: Μέσω VIVA.GR και από το ταμείο του θεάτρου (ωράριο ταμείου: Δευτέρα – Παρασκευή 09:30-13:30 & 17:30-21:30, Σάββατο & Κυριακή 09:30-21:30)

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2310 230 013

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ