Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

“Ένα μπισκότο για τον Καρκίνο του Μαστού” από την MeliSoula.gr

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το MeliSoula.gr διοργανώνει καμπάνια ενίσχυσης του Συλλόγου ΑΕΛΙΑ για τον Καρκίνο του Μαστού. Για να δημιουργήσουμε, για να μοιραστούμε, για να βάλουμε το λιθαράκι μας σε μια δράση γεμάτη αγάπη και στήριξη.
Η Μελίνα Χατζηπαντελή φτιάχνει μπισκότα με θέμα τον Καρκίνο του Μαστού και μαζί με την ΑΕΛΙΑ μας υποδέχονται από τις 20 έως τις 27 Οκτωβρίου στο καφέ Οβάλ, στην Πλατεία Τσιρογιάννη, απέναντι από τον Λευκό Πύργο.
Όσοι και όσες το επιθυμούν θα μπορούν να βρουν στο Οβάλ, στην διάρκεια της δράσης, μπισκότα στην τιμή των 2 ευρώ. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες της ΑΕΛΙΑ.
 
Λίγα λόγια για την Μελισσούλα:
Είμαι η Μελίνα Χατζηπαντελή και… το site melisoula.gr πίσω από το οποίο κρύβεται μια γλυκόπικρη ιστορία. Το Meli- ως πρώτο συνθετικό, έρχεται από το όνομα μου –ή για τους πιο ρομαντικούς από το γλυκό μέλι- ενώ το Soula είναι το όνομα της μητέρας μου που έχασα πριν μερικά χρόνια.
To melisoula.gr δημιουργήθηκε όταν αποφάσισα πως θέλω να κάνω το χόμπι μου επάγγελμά, δηλαδή τη ζαχαροπλαστική. Έχω πάντα ως γνώμονα τα μπισκότα και τις τούρτες που φτιάχνω για όλους, χωρίς όμως να ξεχνώ το καλό φαγητό!
Σε ό,τι και να κάνω προσπαθώ πάντα να βάζω πάθος και την προσωπικότητα μου και θέλω να πιστεύω πως τα καταφέρνω! Θεωρώ πως κάθε στιγμή της ζωής μας αξίζει να συνοδεύεται από ένα γλυκό και προσπαθώ να προσαρμόζω τις δημιουργίες μου στις ανάγκες, αλλά και την προσωπικότητα του καθενός για οποιαδήποτε περίσταση, από γενέθλια και βαφτίσεις μέχρι τούρτες έκπληξη αλλά και …χωρισμούς.
Αγαπώ να φτιάχνω γλυκά για καλούς σκοπούς και ένας από αυτούς είναι το… “Ένα μπισκότο για τον Καρκίνο του Μαστού”
 
Λίγα λόγια για την ΑΕΛΙΑ:
Η ΑΕΛΙΑ είναι μια αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση που δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη το φθινόπωρο του 2013, σε μια δύσκολη εποχή για την Ελλάδα, από ανθρώπους με ευαισθησίες και ανεπτυγμένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, που πιστεύουν στην επιτακτική ανάγκη της αλληλεγγύης και της υποστήριξης συνάνθρωπων τους.
Σκοπός της ΑΕΛΙΑ είναι η συμβολή στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού και η βοήθεια στους νοσούντες στη ζωή μετά τη νόσο
Ο καρκίνος του μαστού με τις επιδημικές τάσεις που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια επηρεάζει τη ζωή, όχι μόνο των γυναικών και ανδρών που νοσούν, αλλά τις οικογένειές τους και το ευρύτερο περιβάλλον τους. Η παγκόσμια εκστρατεία για την εξάλειψη της νόσου, η ιατρική έρευνα και η υποστήριξη των ασθενών έχουν πετύχει πολλά.
Η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό, όμως η ανάγκη για έγκυρη και διαρκή ενημέρωση παραμένει. Η Ελλάδα πρέπει και μπορεί να μετάσχει στη μάχη αυτή. Οραματιστήκαμε λοιπόν μια εποχή που δε θα χάνονται ασθενείς από τον καρκίνο του μαστού, που όλοι μας θα έχουμε ίσες ευκαιρίες στις πιο σύγχρονες θεραπείες, που θα γίνονται λιγότερα λάθη, μια εποχή χωρίς ντροπή και οίκτο…στο άκουσμα…καρκίνος του μαστού.
ΑΕΛΙΑ σημαίνει πηγή ζωής από το φως, μια και αήλιος ήταν η αρχαία ελληνική λέξη για τον Ήλιο. Για μας όμως εκφράζει κάτι περισσότερο … τους στόχους και τις ελπίδες μας.
Αγάπη, Ελπίδα, Λύσεις για lαση και Αποκατάσταση!!
Info: 
ΑΕΛΙΑ: Μη κερδοσκοπικός οργανισμός – Αγάπη, Ελπίδα, Λύσεις για Ιάση και Αποκατάσταση στη Μάχη κατά του Καρκίνου του Μαστού
ΟΒΑΛ: Φιλικής Εταιρείας 1, Πλατεία Τσιρογιάννη, Λευκός Πύργος
Τιμή μπισκότου: 2 ευρώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ