Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
22.4 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_img

Ενημέρωση νέων εθελοντών από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στη Θεσσαλονίκη

Στο Γαλλικό Ινστιτούτο θα βρίσκεται αύριο Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019, η ομάδα του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος  για ενημέρωση νέων εθελοντών. Όσοι ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε  στο εθελοντικό δυναμικό του οργανισμού και να προσφέρετε δύναμη στα παιδιά που αγωνίζονται για τη ζωή τους, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή.

Το MakeAWish (ΚάνεΜιαΕυχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές ικανές να επανεκκινήσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και ο οργανισμός δεσμεύεται να  εκπληρώνει την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια.

Ο σκοπός του οργανισμού, όπως αναφέρουν τα στελέχη του, συνοψίζεται χαρακτηριστικά μέσα από τα λόγια της μητέρας της Έλενας, που ευχήθηκε να γίνει Πριγκίπισσα: «Η δύναμη της ευχής ήταν πραγματική και δυνατή. Δεν μπορείς να το καταλάβεις αν δεν το νιώσεις. Ούτε κι εμείς μπορούσαμε να διαχειριστούμε την έκταση της χαράς και της συγκίνησης. Η μικρή ακόμα πιστεύει ότι ζει στο παραμύθι της ευχής. Ήταν τόσο έντονο γι’ αυτήν που ακόμη και καιρό μετά μιλάει για το μαγικό παραμύθι που έζησε και την έκανε να δώσει ένα τέλος στη δύσκολη περίοδο της ζωής της. Πιστεύουμε ότι η δύναμη της ευχής έπαιξε τον καταλυτικό ρόλο που τη βοήθησε να βγει νικήτρια στη ζωή!».

Οι εθελοντές είναι η ραχοκοκαλιά του οργανισμού. Προσφέρουν απλόχερα το χρόνο, το ταλέντο και την εμπειρία τους, μα πάνω από όλα δίνουν την αγάπη και την ψυχή τους. Χαρίζουν αξέχαστες στιγμές χαράς και δύναμης στα παιδιά μας, λαμβάνοντας ένα λαμπερό χαμόγελο για ευχαριστώ. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το έργο του Οργανισμού μας, να γίνετε εθελοντές και συνεπώς να συμβάλετε στην εκπλήρωση παιδικών ονείρων, ελάτε να γνωριστούμε από κοντά την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στις 18:00 στο Γαλλικό Ινστιτούτο. Θα σας περιμένουμε όλους με χαρά, για να μεγαλώσουμε από κοινού την οικογένεια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Κατερίνα Ζαγοράκη: Τ. 210 9637660 (εσωτερικό 104), Ε: volunteers@makeawish.gr

 

 Σχετικά με το Make-A-Wish (ΚάνεΜιαΕυχή Ελλάδος)
Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να  εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Με έδρα το Φοίνιξ της Αριζόνα, το Make-A-Wish είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά στην Ελλάδα και σε 50 ακόμη χώρες παγκοσμίως. Ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, εργαζόμενοι και 300 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουμε κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 40 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.262 ευχές, 245 εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2018. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ