Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
25.4 C
Thessaloniki
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
spot_img

Επιχείρηση απομάκρυνσης αυτοκινήτων στην Καλαμαριά

Μεγάλη επιχείρηση απομάκρυνσης των παράνομα σταθμευμένων οχημάτων  ξεκίνησε από νωρίς σήμερα το πρωί, στον οδικό άξονα της Εθνικής Αντιστάσεως και στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού  της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμαριάς.

Παρουσία του Διευθυντή Τροχαίας, ταξίαρχου  κ. Γέρμανου Θωμά και του Αντιδημάρχου Οικονομικών Διοίκησης και Προγραμματισμού Καλαμαριάς, κ. Ευάγγελου Τσακμακίδη, μεγάλη  δύναμη Αστυνομικών με την συνδρομή ενός γερανοφόρου οχήματος  άρχισε από τις 7.30 το πρωί,  την απομάκρυνση των οχημάτων  στο τμήμα που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Βενιζέλου και Αιγαίου αλλά και σε κάθετους οδούς.

Απομακρύνθηκαν  οχήματα που είχαν σταθμεύσει παράνομα στις δύο πλευρές του δρόμου, ο οποίος ασφυκτιά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά σε ώρες αιχμής, προκαλώντας προβλήματα και αρκετές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία.

Η ειδική αυτή επιχειρησιακή δράση  γίνεται στο πλαίσιο απελευθέρωσης των δρόμων, με στόχο την ομαλή και ασφαλή μετακίνηση τόσο των διερχόμενων οχημάτων, όσο  και  των πεζών, συμβάλλοντας έτσι στη γενικότερη  βελτίωση  της οδικής ασφάλειας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ