Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Οι ταινίες στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης – Πρόγραμμα προβολών

Πλούσιο μενού η νέα κινηματογραφική εβδομάδα 14/11 – 20/11: η περιπέτεια Κόντρα σε Όλα με Ματ Ντέιμον και Κρίστιαν Μπέιλ, το θρίλερ μυστηρίου Ένας Καλός Ψεύτης με Έλεν Μίρεν και Ίαν ΜακΚέλεν αλλά και το πολυδιαβασμένο Χωρίς Οικογένεια. Δεν τελειώσαμε ακόμα…  ένας Σκυλομπελάς για τους μικρούς μας φίλους, Μια Ευτυχισμένη Γυναίκα, η ρομαντική κομεντί Last Christmas και το βραβευμένο στις Κάνες, Οι Άθλιοι…

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Οι άθλιοι
(Γαλλία, 2019)
Σκηνοθεσία: Λατζ Λι /LadjLy. Σενάριο: LadjLy, GiordanoGederlini, AlexisManenti. Με τους:DamienBonnard, AlexisManenti. Έγχρωμη, 102΄.
Εμπνευσμένη από την εξέγερση στο Παρίσι το 2005, η ταινία του Λατζ Λι είναι μια προκλητική ματιά στις εντάσεις μεταξύ των κατοίκων και της αστυνομίας. Στα προάστια του Παρισιού, εκεί που ο Βίκτωρ Ουγκό έστησε το σκηνικό για τους «Άθλιους», σε μια φαινομενικά συνηθισμένη περίπολο, έναdrone καταγράφει ένα σκηνικό που θα μπορούσε να εκθέσει τις ομάδες κρούσεις της αστυνομίας. Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ των Καννών.
 
Αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΟΝ: 18:30, 20:30, 22:30
 
 
Η δύναμη της αλήθειας
(Ουκρανία, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Ρουμανία, Πολωνία, 2019)
Σκηνοθεσία: Σεργκέι Λόζνιτσα / Sergei Loznitsa . Σενάριο:Sergei Loznitsa Με τους: Tamara Yatsenko, Irina Zayarmiuk, Grigory Masliuk, Olesya Zhurakovskaya. Έγχρωμη, 122΄.
 
Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Σεργκέι Λόζνιτσα φτιάχνει μια ταινία για το την κόλαση του Ντόνμπας, εστιάζοντας στους ανθρώπους που ζουν και στις δύο πλευρές του χάσματος. Η διαφθορά και η εγκληματικότητα ανθούν και θεριεύουν, η ταπείνωση και ο εξευτελισμός είναι στην ημερησία διάταξη, η βία μπορείναξεσπάσειανάπάσαστιγμή.
 
Αίθουσα ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ: 17:30, 19:45, 22:00
 
Το σενάριο που άναψε φωτιές
(Ισραήλ, Λουξεμβούργο, 2018)
Σκηνοθεσία: Σαμέχ Ζοαμπί /SamehZoabi.Σενάριο: Dan Kleinman, Sameh Zoabi. Μετους: KaisNashif, Yaniv Biton, Maisa Abd Elhadi.Έγχρωμη, 100΄.
 
Ο Σαλάμ, ένας 30χρονος Παλαιστίνιος που ζει στην Ιερουσαλήμ, πηγαίνει καθημερινά στη Ραμάλα για τα γυρίσματα της δημοφιλούς σαπουνόπερας «Το Τελ Αβίβ Φλέγεται». Στο σημείο ελέγχου του ισραηλινού στρατού συναντά τον Ασί, του οποίου η σύζυγος είναι φανατική του σόου. Για να την εντυπωσιάσει, ο Ασί προσπαθεί να εμπλακεί στην αλλαγή του σεναρίου, ενώ ο Σαλάμ συνειδητοποιεί ότι οι ιδέες του Ασί μπορεί να του τον του χαρίσουν τη θέση του σεναριογράφου. Η καριέρα του εκτοξεύεται και άπαντες περιμένουν το φινάλε της σειράς με κομμένη την ανάσα.
 
ΑίθουσαTZONKAΣΣΑΒΕΤΗΣ: 17:45, 19:45
 
 
Συνώνυμα
(Γαλλία-Ισραήλ-Γερμανία, 2019)
Σκηνοθεσία: Ναντάβ Λαπίντ / Navad Lapid. Σενάριο: Navad Lapid, Haïm Lapid. Με τους: Tom Mercier, Quentin Dolmaire, Louise Chevillotte. Έγχρωμη, 123΄.
 
Η πανάξια Χρυσή Άρκτος του φετινού Φεστιβάλ Βερολίνου διηγείται την ιστορία ενός εξεγερμένου νεαρού Ισραηλινού ο οποίος ταξιδεύει στο Παρίσι με την ελπίδα μιας καλύτερης ζωής. Θα μπορέσει όμως να ενσωματωθεί στην εκεί πραγματικότητα ή θα καταλήξει ξένος σε έναν άγνωστο τόπο που αδυνατεί να τον δεχτεί; Με μια εκρηκτική ερμηνεία από τον πρωτοεμφανιζόμενο Τομ Μερσιέ, ο πιο πολυσυζητημένος νέος σκηνοθέτης του Ισραήλ παραδίδει ένα θαρραλέο και αντισυμβατικό φιλμ.
 
Αίθουσα ΤΖΟΝ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ: 21:45
 
 
Παράσιτα / Parasite / Gisaengchung
(Νότια Κορέα, 2019)
Σκηνοθεσία: Μπονγκ Τζουν Χο / Joon-ho Bong. Σενάριο: Joon-ho Bong, Jin Won Han. Μετους: Kang-ho Song, Sun-kyun Lee, Yeo-jeong Jo. Έγχρωμη, 132΄.
Η οικογένεια των Κιμ είναι αγαπημένη, αλλά είναι όλοι τους άνεργοι και το μέλλον τους διαγράφεται ζοφερό. Ο γιος της οικογενείας βρίσκει δουλειά ως καθηγητής ιδιαιτέρων κι ελπίζει επιτέλους σε σταθερό εισόδημα. Κουβαλώντας τις προσδοκίες όλης του της οικογένειας, πηγαίνει για συνέντευξη στο σπίτι των Παρκ- ιδιοκτητών μια διεθνούς εταιρίας πληροφορικής, για να συναντήσει την κυρία του σπιτιού. Μετά την πρώτη αυτή συνάντηση, ξεκινάει ένας χείμαρρος ατυχών συμβάντων.
 
Αίθουσα ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΡΝΕΣ:19:00, 21:30
 
 
Τιμές Εισιτηρίων ΦΚΘ – Γενική είσοδος: 7,5€. Προσφορά: 1+1 εισιτήριο κάθε Τρίτη και Πέμπτη σε όλες τις αίθουσες και στο viva.gr χρησιμοποιώντας τον εκπτωτικό κωδικό WE LOVE CINEMA. Φοιτητικό: 6€ – Ανέργων: 6€ – Κάτοχοι CineΚάρταF: 4€ – Κάτοχοι CineΚάρταFGold: Δωρεάν
 
ΒΑΚΟΥΡΑ
(τηλ. 2310-233-665. Dolby Digital EX):
Αίθουσα 1:
.
Το μαγικό χαλί (μεταγλωττισμένη)
(Προβολές: Κυριακή 11:00)
 
Χωρίς Οικογένεια (μεταγλωττισμένη)
(Προβολές:17.00, Κυριακή 12:30- 17.00)
 
Παράσιτα
(Προβολές:19.00, εκτός Δευτέρας) 
 
Πόνος και δόξα
(Προβολές: 21.15, Δευτέρα 19.00)
Η ταινία διηγείται μια σειρά από συναντήσεις που πραγματοποίησε ο Σαλβαντόρ Μάγιο, ένας σκηνοθέτης του κινηματογράφου που είναι πλέον στην παρακμή του. Κάποιες διαδραματίζονται στο παρόν, άλλες τις θυμάται: την παιδική του ηλικία στη δεκαετία του ’60, τη στιγμή που μετανάστευσε μαζί με τους γονείς του σε ένα χωριό στη Βαλένθια αναζητώντας μια καλύτερη ζωή, την πρώτη του ερωτική επιθυμία, τον πρώτο του έρωτα στη Μαδρίτη τη δεκαετία του ’80, τον πόνο αυτού του χωρισμού ενώ ο έρωτας ήταν ακόμα έντονος, τη συγγραφή ως τη μόνη θεραπεία να ξεχνάς ό,τι δεν ξεχνιέται, την πρώτη επαφή με το σινεμά, και το απέραντο κενό που δημιουργεί η αδυναμία να συνεχίζεις να κάνεις ταινίες. Το Πόνος και Δόξα μιλάει για τη δημιουργία, για την δυσκολία να την διαχωρίζεις από τη ίδια τη ζωή και για τα πάθη που της δίνουν νόημα και ελπίδα. Εξερευνώντας το παρελθόν του, ο Σαλβαντόρ ανακαλύπτει την άμεση ανάγκη να το διηγηθεί λεπτομερώς, και μέσα από αυτό βρίσκει τη σωτηρία του.
 
Αίθουσα 2:
.
Καρό Νίντζα (μεταγλωττισμένη)
(Προβολές: Κυριακή 11:00)
Δανέζικη ταινία, σκηνοθεσία Θόρμπγιερν Κριστόφερσεν, Άντερς Μάθεσεν
Μία στοιχειωμένη κούκλα Νίντζα συνεργάζεται με τον Άλεξ για να πάρει εκδίκηση για τον χαμό ενός φτωχού παιδιού. Ο Καρό Νίντζα βοηθάει τον Άλεξ να αντιμετωπίσει τον τραμπούκο του σχολείου και να κατακτήσει το κορίτσι των ονείρων του, ενώ ο Άλεξ του μαθαίνει ότι μία εκδίκηση δεν είναι καλύτερη από ένα έγκλημα.
 
Γέτι: Ο χιονάνθρωπος των Ιμαλαḯων (μεταγλωττισμένη)
(Προβολές: Κυριακή 12:30)
H ζωή της δεκάχρονης Mia ανατράπηκε όταν η οικογένεια της αποφάσισε να αφήσει το Λονδίνο για να αναλάβει μία φάρμα με λιοντάρια στην Αφρική. Όταν γεννιέται ένα πανέμορφο λευκό λιονταράκι με το όνομα Charlie, η Mia βρίσκει ξανά τη χαρά και αναπτύσσει έναν ιδιαίτερο δεσμό μαζί του. Όταν ο Charlie γίνεται τριών, η ζωή της Mia ανατρέπεται ξανά όταν ανακαλύπτει ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστικό. Η Mia απελπίζεται και μόνο στην ιδέα ότι ο Charlie μπορεί να κινδυνεύει και αποφασίζει να φύγει μαζί του. Οι δύο φίλοι ξεκινάνε ένα απίστευτο ταξίδι στη σαβάνα της Νότιας Αφρικής αναζητώντας ένα μέρος όπου ο Charlie θα ζήσει ελεύθερος.
 
Δυστυχώς απουσιάζατε
(Προβολές: 18.00 – 20:00)
Κοινωνική 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 101′
Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Κεν Λόουτς με τους: Κρις Χίτσεν, Ντέμπι Χόνιγουντ, Ρις Στόουν
O Ricky, η Abby και τα δύο τους παιδιά ζουν στο Newcastle. Είναι μια δεμένη οικογένεια και ο ένας νοιάζεται για τον άλλον. Ο Rickyαλλάζει δουλειές, ενώ η Abby, που αγαπά τη δική της, προσέχει ηλικιωμένους. Παρόλο που δουλεύουν όλο και περισσότερες ώρες, όλο και πιο σκληρά, συνειδητοποιούν ότι ποτέ δεν θα αποκτήσουν το δικό τους σπίτι. Όταν προκύπτει μια χρυσή ευκαιρία, η Abby πουλάει το αυτοκίνητο της και ο Ricky αγοράζει ένα ολοκαίνουριο φορτηγάκι για να δουλέψει ως αυτοαπασχολούμενος μεταφορέας. O μοντέρνος κόσμος έχει τις επιπτώσεις του σε αυτές τις τέσσερις ψυχές μέσα στην ίδια τους την κουζίνα.
 
Παράσιτα
(Προβολές: 22.00)
 
ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ
(Βασ. Ολγας 150, τηλ. 2310-834-996)
 
Σκυλομπελάς (μεταγλωττισμένη)
(Προβολές:Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 14.30)
 
Οικογένεια Άνταμς (μεταγλωττισμένη)
(Προβολές: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 16.00)
Animation 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 86′
Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες
powered by Rubicon Project
Αμερικανοκαναδική ταινία, σκηνοθεσία Γκρεγκ Τίρναν, Κόνραντ Βέρνον
Μετακομίζοντας σε έναν απομονωμένο πύργο για να ξεφύγουν από τους ανθρώπους που τους θεωρούν απειλητικά τέρατα, τα μέλη της εκκεντρικής οικογένειας Άνταμς δεν έχουν υπολογίσει την επιθυμία της μικρής Γουένσντεϊ για συντροφιά και τις ύπουλες διαθέσεις μιας διάσημης τηλεπερσόνας.
 
Χωρίς Οικογένεια (μεταγλωττισμένη)
(Προβολές: Πέμπτη, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 16:15, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 17.30)
 
Χωρίς Οικογένεια (με υπότιτλους)
(Προβολές: Πέμπτη, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 18:10, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 19.20)
 
Δυστυχώς απουσιάζατε
(Προβολές: Πέμπτη, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 20:10 – 22.10, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή  21.10 – 23.00 )
 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΝ
(τηλ. 2310-261-727 Φιλ. Εταιρίας – Δημ. ΜαργαρίτηDolby
 
Μη χαμηλώνεις το βλέμμα
(Προβολές: 17.30)
 
Ποτέ δεν είναι αργά κύριε καθηγητά
(Προβολές: 20.45 – 22.30)
Δραματική 2018 | Έγχρ. | Διάρκεια: 90′
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Γουέιν Ρόμπερτς με τους: Τζόνι Ντεπ, Ρόζμαρι Ντεγουίτ, Οντέσα Γιανγκ, Ντάνι Χιούστον
Όταν ο Ρίτσαρντ (Τζόνι Ντεπ), καθηγητής πανεπιστημίου, διαγνωστεί με μια ανίατη ασθένεια, αποφασίζει να εγκαταλείψει τα προσχήματα και τις κοινωνικές συμβάσεις και να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του όσο πιο έντονα και ελεύθερα γίνεται. Με καυστικό χιούμορ, ελαφριά απερισκεψία και μια δόση τρέλας, πέφτει με τα μούτρα σε κάθε πιθανή «αμαρτία»: Πίνει, καπνίζει, κάνει σεξ και ξεστομίζει αδιανόητες προσβολές, εισπράττοντας έτσι περισσότερη χαρά από ποτέ. Με τον νέο τρόπο ζωής του και καθώς ο χρόνος του εξαντλείται, ο Ρίτσαρντ θα καταλάβει πολλά πράγματα για τη ζωή, ενώ θα έρθει κοντά με τους ανθρώπους που αγαπά, για ένα τελευταίο αντίο. Μια ξεκαρδιστική αλλά και συγκινητική ταινία, για το πώς ένας άνθρωπος αποφασίζει να ζήσει τη ζωή στο έπακρο ακόμα κι όταν το ταξίδι του τελειώνει.
 
ΦΑΡΓΚΑΝΗ ART
(Αγ. Παντελεήμονος 10 , Αρχή Ιασωνίδου- Καμάρα, τηλ. 2310-208-007)
.
Σκυλομπελάς (μεταγλωττισμένη)
(Προβολές:16.00,Σάββατο 11.30)
 
Οικογένεια Άνταμς (μεταγλωττισμένη)
(Προβολές: 17:30, Σάββατο 13.00) 
 
Ένας καλός ψεύτης
(Προβολές: 19.10 – 21.00)
 
Joker
(Προβολές: 22.50)
 
 
VILLAGE 11 CINEMAS MEDITERRANEAN COSMOS
.
‑ Αίθουσα .1
11ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης ‑ Μουδανιών Τηλέφωνο Πληροφοριών: 2310 487810
Τηλ. Πωλήσεις: 1 48 48 www.villagecinemas.gr
MALEFICENT: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ (ΥΠΟΤΙΤΛ.)
ΠΕΜ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 17.00‑19.40‑22.10 (υποτιτλ.)
ΓΕΤΙ: Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΠΑΡ : 17.50 (μεταγλ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 13.30‑15.40‑17.50 (μεταγλ.)
ΔΟΚΤΩΡ ΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΙΒΕΝ ΚΙΝΓΚ
ΠΑΡ έως ΚΥΡ : 20.20‑23.30
Τρόμου 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 151′ – Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μάικ Φλάναγκαν με τους: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Κάιλι Κάραν, Ζαν ΜακΚλάρνον
Η ταινία Δόκτωρ Ύπνος από τον Στίβεν Κινγκ συνεχίζει την ιστορία του Ντάν Τόρανς, 40 χρόνια μετά την τρομακτική διαμονή του στο Overlook Hotel, στην ταινία The Shining. Ο Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, η Ρεμπέκα Φέργκουσον και η πρωτοεμφανιζόμενη Κάιλι Κάραν πρωταγωνιστούν στο μεταφυσικό θρίλερ, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Μάικ Φλάναγκαν, βασισμένο στο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ. Εξακολουθώντας να φέρει το ψυχολογικό τραύμα που υπέστη ως παιδί στο ξενοδοχείο Overlook, ο Νταν Τόρανς προσπαθεί να βρει την εσωτερική του ηρεμία. Όμως αυτή «διαλύεται» όταν συναντά την Άμπρα, μία θαρραλέα έφηβη που διαθέτει ένα υπερφυσικό χάρισμα, γνωστό ως «λάμψη». Η Άμπρα συνειδητοποιεί αμέσως ότι ο Νταν έχει την ίδια υπερφυσική δύναμη με εκείνη, τον αναζητά, ζητώντας απελπισμένα τη βοήθειά του προκειμένου να πολεμήσει την ανελέητη Rose the Hat, αρχηγό της συμμορίας μεταφυσικών δολοφόνων The True Knot, που αναζητούν ανθρώπους προικισμένους μευπερφυσικές ιδιότητες, προκειμένου να «καταναλώσουν» την αύρα τους και να γίνουν αθάνατοι. Δημιουργώντας μια απρόσμενη συμμαχία, ο Νταν και η Άμπρα ξεκινούν έναν αγώνα ζωής και θανάτου εναντίον της Rose the Hat. Η αθωότητα και το χάρισμα της Άμπρα, αναγκάζουν τον Νταν να χρησιμοποιήσει, για πρώτη φορά με τέτοια ζέση τις δικές του δυνάμεις, ν’ αντιμετωπίσει τους φόβους του, αλλά και να ξαναζωντανέψει τα φαντάσματα του παρελθόντος.
 
.
 ‑ Αίθουσα .2
11ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης ‑ Μουδανιών Τηλέφωνο Πληροφοριών: 2310 487810
Τηλ. Πωλήσεις: 1 48 48 www.villagecinemas.gr
JOKER
ΠΕΜ έως ΤΕΤ : 19.50‑22.30
ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 17.30 (μεταγλ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 13.00‑15.15‑17.30 (μεταγλ.)
 
‑ Αίθουσα .3
11ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης ‑ Μουδανιών Τηλέφωνο Πληροφοριών: 2310 487810
Τηλ. Πωλήσεις: 1 48 48 www.villagecinemas.gr
LAST CHRISTMAS
ΠΑΡ έως ΚΥΡ : 18.10‑20.30‑22.50
ΓΕΤΙ: Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΠΕΜ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 17.50 (μεταγλ.)
ΔΟΚΤΩΡ ΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΙΒΕΝ ΚΙΝΓΚ
ΠΕΜ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 20.20‑23.30
ΣΚΥΛΟΜΠΕΛΑΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 12.10‑14.10‑16.10 (μεταγλ.)
 
‑ Αίθουσα .4
11ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης ‑ Μουδανιών Τηλέφωνο Πληροφοριών: 2310 487810
Τηλ. Πωλήσεις: 1 48 48 www.villagecinemas.gr
JOKER
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 18.20‑21.00‑23.40
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 21.00‑23.40
ΓΕΤΙ: Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 12.20‑14.30 (μεταγλ.)
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 16.40‑18.45 (μεταγλ.)
 
‑ Αίθουσα .5
11ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης ‑ Μουδανιών Τηλέφωνο Πληροφοριών: 2310 487810
Τηλ. Πωλήσεις: 1 48 48 www.villagecinemas.gr
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 18.00 (μεταγλ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 12.00‑14.00‑16.00 (μεταγλ.)
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ
ΠΕΜ έως ΤΕΤ : 20.00‑23.10
ΣΚΥΛΟΜΠΕΛΑΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 18.00 (μεταγλ.)
 
‑ Αίθουσα .6 ‑ VMAX
11ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης ‑ Μουδανιών Τηλέφωνο Πληροφοριών: 2310 487810
Τηλ. Πωλήσεις: 1 48 48 www.villagecinemas.gr
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 17.15‑19.30 (μεταγλ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 12.40‑15.00‑17.15‑19.30 (μεταγλ.)
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ
ΠΕΜ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 21.45
Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ
ΠΑΡ έως ΚΥΡ : 21.45
 
 ‑ Αίθουσα .7
11ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης ‑ Μουδανιών Τηλέφωνο Πληροφοριών: 2310 487810
Τηλ. Πωλήσεις: 1 48 48 www.villagecinemas.gr
ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ
ΠΕΜ έως ΤΕΤ : 19.00‑21.30‑00.00
ΣΚΥΛΟΜΠΕΛΑΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 17.00 (μεταγλ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 13.00‑15.00‑17.00 (μεταγλ.)
 
‑ Αίθουσα .8
11ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης ‑ Μουδανιών Τηλέφωνο Πληροφοριών: 2310 487810
Τηλ. Πωλήσεις: 1 48 48 www.villagecinemas.gr
LAST CHRISTMAS
ΠΕΜ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 18.10‑20.30‑22.50
MALEFICENT: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ (ΥΠΟΤΙΤΛ.)
ΠΑΡ : 17.00‑19.40 (υποτιτλ.0
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 14.20‑17.00‑19.40 (υποτιτλ.)
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ
ΠΑΡ έως ΚΥΡ : 22.10
ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΛΙ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 12.30 (μεταγλ.)
 
‑ Αίθουσα .9 ‑ Vkids
11ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης ‑ Μουδανιών Τηλέφωνο Πληροφοριών: 2310 487810
Τηλ. Πωλήσεις: 1 48 48 www.villagecinemas.gr
MALEFICENT: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ (ΥΠΟΤΙΤΛ.)
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 21.30 (υποτιτλ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 22.00 (υποτιτλ.)
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 17.00‑19.15 (μεταγλ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 17.20‑19.40 (μεταγλ.)
ΣΚΥΛΟΜΠΕΛΑΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 15.00 (μεταγλ.)
 
‑ Αίθουσα .10 ‑ COMFORT
11ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης ‑ Μουδανιών Τηλέφωνο Πληροφοριών: 2310 487810
Τηλ. Πωλήσεις: 1 48 48 www.villagecinemas.gr
ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ
ΠΕΜ έως ΤΕΤ : 20.30
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ
ΠΕΜ έως ΤΕΤ : 22.50
 
   
ODEON Πλατεία
.
ΠΕΡΙΟΔΟΣ:14/11/2019 – 20/11/2019
Τσιμισκή 43 & Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων: www.odeon.gr & www.i-ticket.gr
Τηλεφωνικό κέντρο: 14560 (με χρέωση ανά λεπτό: 0,52€ από σταθερό & 0,99€ από κινητό)
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .1
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ
ΠΕΜ & ΔΕΥ ΕΩΣ ΤΕΤ: 19.00, 22.00
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 16.00
 Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 19.00
LAST CHRISTMAS
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 23.00
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .2
 ΣΚΥΛΟΜΠΕΛΑΣ (μεταγλ)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.20
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 16.10
ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ: ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ
ΠΕΜ & ΔΕΥ ΕΩΣ ΤΕΤ: 20.30
 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ
ΠΕΜ & ΔΕΥ ΕΩΣ ΤΕΤ: 23.10
ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 21.00, 23.20
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .3
ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (μεταγλ)
ΠΕΜ & ΔΕΥ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.40
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 17.00
ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ
ΠΕΜ & ΔΕΥ ΕΩΣ ΤΕΤ: 21.00, 23.20
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 19.10, 22.10
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .4
 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ
ΠΕΜ & ΔΕΥ ΕΩΣ ΤΕΤ: 20.10
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 19.10
ΔΟΚΤΩΡ ΥΠΝΟΣ
ΠΕΜ & ΔΕΥ ΕΩΣ ΤΕΤ: 22.10
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 16.10
LAST CHRISTMAS
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 21.10
ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣΣΚΟΤΕΙΝΟΠΕΠΡΩΜΕΝΟ
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 23.20
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .5
MALEFICENT: ΗΔΥΝΑΜΗΤΟΥΣΚΟΤΟΥΣ (υποτιτλ)
ΠΕΜ & ΔΕΥ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.40
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 16.30
LAST CHRISTMAS
ΠΕΜ & ΔΕΥ ΕΩΣ ΤΕΤ: 21.10, 23.20
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 19.00
 Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 21.10
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .6
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ
ΠΕΜ & ΔΕΥ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.10
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 16.10
ΓΕΤΙ: Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ (μεταγλ)
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 18.30
ΠΟΝΟΣΚΑΙΔΟΞΑ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 20.30
JOKER
ΠΕΜ & ΔΕΥ ΕΩΣ ΤΕΤ: 22.50
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 22.50
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .7
ΓΕΤΙ: Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ (μεταγλ)
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 16.20
JOKER
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.30, 21.00
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 23.30
ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ
ΠΕΜ & ΔΕΥ ΕΩΣ ΤΕΤ: 23.30
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .8
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ (μεταγλ)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.00
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 16.00
 
———————————————————————————————————————————-
 
 ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
 
 
Τομπάζη 15, Πυλαία, Εμπορικό Κέντρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
 
Πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων: www.odeon.gr & www.i-ticket.gr
 
Τηλεφωνικό κέντρο: 14560 (με χρέωση ανά λεπτό: 0,52€ από σταθερό & 0,99€ από κινητό)
 
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .1
ΣΚΥΛΟΜΠΕΛΑΣ (μεταγλ)
ΠΕΜ & ΔΕΥ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.20
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 16.20
ΚΥΡ: και 12.20, 14.20
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ
ΠΕΜ & ΔΕΥ ΕΩΣ ΤΕΤ: 20.30
Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 18.30
ΔΟΚΤΩΡ ΥΠΝΟΣ
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 22.30
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .2
ΣΚΥΛΟΜΠΕΛΑΣ (μεταγλ)
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 18.20
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ
ΠΕΜ & ΔΕΥ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.30, 21.30
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 20.30
ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 15.30
ΚΥΡ: και 12.30
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .3
ΣΚΥΛΟΜΠΕΛΑΣ (μεταγλ)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 17.20
ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 15.20
ΚΥΡ: και 13.20
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 19.30, 22.30
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .4
ΓΕΤΙ: Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ (μεταγλ)
ΠΑΡ, ΚΥΡ: 16.10
ΚΥΡ: και 13.50
ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 19.10
ΔΟΚΤΩΡ ΥΠΝΟΣ
ΠΕΜ & ΔΕΥ ΕΩΣ ΤΕΤ: 21.40
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 21.40
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .5
 ΓΕΤΙ: Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ (μεταγλ)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 17.30
ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 15.10
ΚΥΡ: και 12.40
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 19.40
ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ: ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 22.00
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .6
MALEFICENT: ΗΔΥΝΑΜΗΤΟΥΣΚΟΤΟΥΣ (μεταγλ)
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 16.50
JOKER
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 19.20, 21.50
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .7
ΜΠΑΤΕΣΚΥΛΟΙΑΛΕΣΤΕ 2 (μεταγλ)
ΣΑΒ, ΚΥΡ: 15.50
ΚΥΡ: και 12.10, 14.00
ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.10
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 20.50
ΠΕΜ & ΔΕΥ ΕΩΣ ΤΕΤ: και 22.50
Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 22.50
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .8
ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (μεταγλ)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.50
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 16.30
ΚΥΡ: και 12.10, 14.20
 Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ
ΠΕΜ & ΔΕΥ ΕΩΣ ΤΕΤ: 21.10
ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 21.10
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .9
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ (μεταγλ)
ΠΕΜ & ΔΕΥ ΕΩΣ ΤΕΤ: 17.00, 19.00
ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ
ΠΕΜ & ΔΕΥ ΕΩΣ ΤΕΤ: 21.00
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 16.40
ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 19.50, 22.20
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .10
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ (μεταγλ)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.00
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 16.00
ΚΥΡ: και 12.00, 14.00
LAST CHRISTMAS
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 20.00, 22.10
 
ODEONΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .11
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ (μεταγλ)
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 17.00, 19.00
ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 15.00
ΚΥΡ: και 13.00
ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ
ΠΕΜ & ΔΕΥ ΕΩΣ ΤΕΤ: 19.50, 22.20
 Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ
ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ: 21.00
πηγή: kulturosupa.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ