Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
21.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Η Εύα Μαρά άφησε τη σιωπή… να μιλήσει στον πολυχώρο Μαλλιάρης- Παιδεία “Ανατόλια”

Η “σιωπή μίλησε” … με τα καλύτερα λόγια για την Εύα Μαρά στην διάρκεια της παρουσίασης του νέου της βιβλίου – ποιητική συλλογή «Άσε τη σιωπή να μιλήσει» (εκδόσεις Αεί Αριστεύειν), που έγινε απόψε Τετάρτη 30/11 στον πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια», Δημ. Γούναρη 39 (Καμάρα).

Το σύνολο των ομιλητών της εκδήλωσης εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την ξεχωριστή γραφή της δημοσιογράφου και ποιήτριας Εύας Μαρά και τον μοναδικό, όπως τον χαρακτήρισαν, τρόπο έκφρασης των αισθημάτων και συναισθημάτων που αποτυπώνονται στους στίχους της.

Στη φωτογραφία επάνω οι ομιλητές της εκδήλωσης. Από αριστερά: Στέλλα Πέρπερα, δημοσιογράφος, Βασίλης Τελλίδης, ηθοποιός, Λάζαρος Γλουφτσής, ραδιοφωνικός παραγωγός, στιχουργός,  Εύα Μαρά, δημοσιογράφος, ποιητής, Μιχάλης Χατζηαναστασίου, μαέστρος και καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Τζαζ Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, Γιώργος Σιδηρόπουλος, σκηνοθέτης, ηθοποιός, Κασσάνδρα Δημοπούλου, μέτζο σοπράνο διεθνούς φήμης.

**************

Η είσοδος του κόσμου έγινε μουσικά με τον σαξοφωνίστα Ρουάν Μουσθένη (στη φωτογραφία επάνω), να υποδέχεται τους καλεσμένους με ξένες και ελληνικές μελωδίες.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις εισηγήσεις των ομιλητών και ακολούθησε απαγγελία ποιημάτων από τον ηθοποιό Βασίλη Τελλίδη και την Εύα Μαρά, υπό την υπόκρουση μουσικής από τον σολίστα κιθάρας Δήμο Βλάχο (στη φωτογραφία επάνω με την κιθάρα).

Έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία της διεθνούς φήμης μέτζο σοπράνο Κασσάνδρας Δημοπούλου, η οποία εκλήθη και κάθησε στο πάνελ.

Στη φωτογραφία από αριστερά Βασίλης Τελλίδης, Λάζαρος Γλουφτσής, Παναγιώτης Ψωμιάδης, Εύα Μαρά.

Η ποιήτρια υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της και ακολούθησε δεξίωση με “ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ” χορηγία από τον  Γιώργο Σανίδα Salonika Press.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ