Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
21.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Η «Καφρόκρεμα» ξανά στη Θεσσαλονίκη για μόνο μία παράσταση

Ο Δημήτρης Δημόπουλος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με την «Καφρόκρεμα» για μόνο μία παράσταση στο Θέατρο Αριστoτέλειον, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, στις 21.00, ένα χρόνο μετά τις σολντ-άουτ εμφανίσεις του στην πόλη.

Μετά το κλασικό πια Αντί Διδακτορικού και την άκρως πρωτότυπη Υπερπαραγωγή, ο γνωστός κωμικός παρουσιάζει τα πιο σκωπτικά και ανατρεπτικά ως τώρα κείμενά του, αντιμετωπίζοντας κάθε θέμα με αθώο ενθουσιασμό μα και ειρωνικό σκεπτικισμό ταυτόχρονα. Το αποτέλεσμα; Μια παράσταση που κινείται με την ίδια ευκολία από την καφρίλα των πιο κρυφών σκέψεων όλων μας, ως την αφρόκρεμα των πιο ευγενών προθέσεών μας, ένας σταντ-απ μονόλογος και του ύψους, και του βάθους!

«Καφρόκρεμα», stand-up μονόλογος του Δημήτρη Δημόπουλου

Θέατρο Αριστοτέλειον / Εθνικής Αμύνης 2, Θεσσαλονίκη

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 21:00

Προπώληση: 8 € (ως και τις 5/12) / Γενική είσοδος: 10 €

Πληροφορίες: 2310262051

Διάρκεια παράστασης: 90’

Ηλεκτρονική προπώληση: viva.gr

Σημεία προπώλησης: Θέατρο Αριστοτέλειον, καταστήματα Wind, Seven Spots

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Σκέπης Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Δημήτρης Δημόπουλος (ΣΚΠΙΔΔ).

 

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Δημόπουλο

Ο Δημήτρης Δημόπουλος ξεκίνησε ως σταντ-απ κωμικός το 1996 στις «Νύχτες Κωμωδίας». Έχει γράψει τους σταντ-απ μονολόγους «Αντί Διδακτορικού» και «Υπεραπαραγωγή», καθώς και το λιμπρέτο για τις όπερες «Το Λυκόφως των Χρεών», «ΑirRossini» και «Yasou Aida!»,για το οποίο βραβεύτηκε με το Έπαινο «Κάρολος Κουν» 2012 Δραματουργίας Ελληνικού Έργου από την Ένωση Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών. Σκηνοθέτησε τα μουσικοθεατρικά δρώμενα «Kafka-Fragmente», «Das Schubert Diploma» και «Νυχτερινά Τραγούδια», την οπερέτα «Σατανερί» καθώς και τις θεατρικές παραστάσεις «Οι Ευνοούμενοι του Μίδα» και «Τσάικα!». Ως μεταφραστής έχει εργαστεί στον υποτιτλισμό, τη μεταγλώττιση και την Εθνική Λυρική Σκηνή με τις μεταφράσεις του για τα έργα «Once», «Νυχτερίδα» και «Πιμπινόνε». Γνωρίζει γερμανικά, αγγλικά, ισπανικά και ρώσικα, είναι πτυχιούχος υποκριτικής (Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος), πτυχιούχος Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΤΕΙ Αθηνών) και απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών.

Την καλλιτεχνική περίοδο 2019-2020 θα περιοδεύσει με τον νέο του σταντ-απ μονόλογο «Καφρόκρεμα» και θα συμπράξει με την Εθνική Λυρική Σκηνή με τη μετάφραση του μιούζικαλ «Ωραία μου Κυρία» και της οπερέτας «Νυχτερίδα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ