Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
23.5 C
Thessaloniki
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
spot_img

Οι καθηγητές χορεύουν και τραγουδούν για καλό σκοπό στο Πανόραμα

Δύο εξαιρετικές μουσικοθεατρικές παραστάσεις αφιερωμένες σε τρεις μεγάλους δημιουργούς, τον Νίκο Καζαντζάκη, τον Νίκο Ξυλούρη και τον Νίκο Παπάζογλου με πρωταγωνιστές εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν πολύ όρεξη και μεράκι, κάνουν πρεμιέρα για καλό σκοπό στο αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» στο δημαρχείο Πανοράματος (Απόστολου Σαμανίδη 21).

Πρόκειται για παραστάσεις της θεατρικής ομάδας «ΜΙΜΗΣΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ» των εκπαιδευτικών  της Διεύθυνσης δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής  Θεσσαλονίκης που σε συνεργασία με τον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη γίνονται για φιλανθρωπικό σκοπό  καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Την επεξεργασία Κειμένων, Σκηνοθετική επιμέλεια και Οργάνωση παραγωγής έχει η Μερόπη Κόπτση, ενώ συμμετέχουν εκπαιδευτικοί ως ηθοποιοί, χορευτές και μουσικοί αλλά επαγγελματίες μουσικοί.  

Πιο αναλυτικά θα δοθούν οι ακόλουθες παραστάσεις (με είσοδο ελεύθερη για το κοινό):

  • Τετάρτη 20 Νοεμβρίου ώρα 20.00 «Ο αετός και το θεριό». Αφιέρωμα στον Κρητικό Λογοτέχνη – στοχαστή Νίκο Καζαντζάκη και στον τραγουδοποιό – λυράρη Νίκο Ξυλούρη. Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής»
  • Τετάρτη 27 Νοεμβρίου ώρα 20.00 «Νίκος Παπάζογλου, ο Σαλονικιός ποιητής της μουσικής.  Αφιέρωμα σε όλους αυτούς που τον αγάπησαν και χάθηκαν μέσα στη φωνή του και στις μουσικές του χρόνια τώρα. Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής»

 

Όσοι προσέλθουν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, προϊόντα καθαριότητας και προσωπικής φροντίδας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ