Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Η Μαγεία των Χριστουγέννων ξεκινά από τη «χώρα του Peterpan!»

Πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και οι φωτεινοί από τα πολύχρωμα λαμπάκια δρόμοι ,σφύζουν από ζωή, ο κόσμος προγραμματίζει σιγά – σιγά τις εποχιακές αγορές του και η «χώρα του Peterpan» ετοιμάζεται για να χαρίσει το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους, διοργανώνοντας  εορταστική εκδήλωση για τους φίλους της.

Ειδικότερα, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:30, η  “χώρα του Peterpan” θα φορέσει τα γιορτινά της για να υποδεχθεί  την ομάδα κουκλοθεάτρου JINX, που θα ανεβάσει στο χώρο της την κουκλοθεατρική παράσταση «Τα Χριστούγεννα του λύκου».

Λίγα λόγια για το έργο:

«Η  χριστουγεννιάτικη αυτή παράσταση είναι μια πολύ αστεία παραλλαγή του γνωστού παραμυθιού «Η κοκκινοσκουφίτσα» , με τον  γκαφατζή λύκο, ήρωα της ιστορίας να ντύνεται Άγιος Βασίλης  και να προσπαθεί να ξεγελάσει τους υπόλοιπους ήρωες».

Μετά το τέλος της παράστασης, πρωταγωνιστής του απογεύματος θα είναι ο Αι Βασίλης, ο οποίος  θα συντροφεύσει και θα μιλήσει στα παρευρισκόμενα παιδιά, ενώ στη συνέχεια θα προσφέρει σε αυτά  τρίγωνα για τα κάλαντα που θα ψάλλουν σε γειτονιές.

Η βραδιά θα κλείσει με πολύ παιχνίδι και ξεφάντωμα στη «χώρα του Peterpan»!!!

 

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχή στα τηλ. 2310 460 895 & 6978 555 347.

«Η χώρα του Peterpan»

Στρατηγού Σαράφη 55,

Άγ. Ιωάννης, Καλαμαριά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ