Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Οι ταινίες στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης – Πρόγραμμα προβολών

Από τις ΔΕΚΑ νέες ταινίες  που βγαίνουν από σήμερα στις αίθουσες, έχουμε νέο  Φατίχ Ακίν, με «Το Χρυσό Γάντι» να πραγματεύεται  έναν  κατά συρροήν δολοφόνο στο Αμβούργο της δεκαετίας του ’70, η μυστηρίου «Στα Μαχαίρια» αναζητά άλλον δολοφόνο στην έπαυλη μιας οικογενείας, ενώ Μόνικα Μπελούτσι και Μπεν Κίνγσλεϊ κυνηγιούνται σαν τη γάτα με το ποντίκι στην ταινία «Δίκτυο Κατασκόπων».
Το οικογενειακό τολμηρό ερωτικό δράμα «Η Βασίλισσα της Καρδιάς», είναι η επίσημη υποψηφιότητα της Δανίας για τα Όσκαρ του 2020, ενώ «Η Αντιπροσωπεία» αφηγείται μια ιστορία πολιτικών κρατουμένων και ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην αυγή της δεκαετίας του ’90. Η «Λίλιαν» αποτελεί ένα οδοιπορικό από τις Ηνωμένες Πολιτείες έως την Αλάσκα μιας γυναίκας που προσπαθεί να επιστρέψει στη χώρα της, τη Ρωσία, ενώ τα «Άγρια Αγόρια» του αιρετικού Μπερτράν Μαντικό ξεκινούν ένα ταξίδι επικών διαστάσεων και Λουίς Μπουνιουέλ σε anmated έκδοση από το Παρίσι στην Ισπανία και τις απαρχές του σουρεαλισμού.
Τέλος, μια αστυνομική περιπέτεια, οι «21 Γέφυρες» έρχονται να ολοκληρώσουν το παζλ έντασης και αγωνίας αυτής της κινηματογραφικής εβδομάδας (05-11-12/2019).
πηγή: kulturosupa.gr
ΒΑΚΟΥΡΑ
(τηλ. 2310-233-665. DolbyDigitalEX):
 
Αίθουσα 1:
Το μαγικό χαλί (μεταγλωττισμένη)
(Προβολές: Κυριακή 11:00)
 
Ψυχρά και Ανάποδα 2 –Frozen 2 (μεταγλωττισμένη)
(Προβολές: Σάββατο 17.00, Κυριακή 12:30 – 17.00)
 
Παράσιτα
(Προβολές:19.00, εκτός Δευτέρας)
 
Ιστορία γάμου
(Προβολές: 21:15, Δευτέρα 18.30)
Δραματική 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 136′
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Νόα Μπάουμπακ με τους: Άνταμ Ντράιβερ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Λόρα Ντερν
 
.
Ο Τσάρλι, ένας θεατρικός σκηνοθέτης στην εναλλακτική σκηνή της Νέας Υόρκης και η Νικόλ, μια υποσχόμενη ηθοποιός που δεν έχει ξεδιπλώσει το ταλέντο της, περιγράφουν εναλλάξ το τι αγαπούν ο ένας στον άλλο, μετά από δέκα χρόνια γάμου. Τα λεγόμενά τους συνοδεύονται από ένα μοντάζ των προσωπικών τους στιγμών, που αποπνέουν μια αίσθηση απόλυτης φυσικότητας: σαν μια γλυκιά αδιάκριτη ματιά στη ζωή που βρίσκει πάντα τον τρόπο να διαβρώσει τα ανθρώπινα αισθήματα. Ένα πολυεπίπεδο «δράμα διαζυγίου» που ισορροπεί ανάμεσα στο δάκρυ και το χαμόγελο και βυθίζεται στα άδυτα ενός ακατανόητου λαβύρινθου: ο χωρισμός είναι κάτι τόσο πιο βαθύ από το απλό τέλος μιας ιστορίας.
 
Αιθουσα 2:
 
Καρό Νίντζα (μεταγλωττισμένη)
(Προβολές: Κυριακή 11:00)
Μία στοιχειωμένη κούκλα Νίντζα συνεργάζεται με τον Άλεξ για να πάρει εκδίκηση για τον χαμό ενός φτωχού παιδιού. Ο Καρό Νίντζα βοηθάει τον Άλεξ να αντιμετωπίσει τον τραμπούκο του σχολείου και να κατακτήσει το κορίτσι των ονείρων του, ενώ ο Άλεξ του μαθαίνει ότι μία εκδίκηση δεν είναι καλύτερη από ένα έγκλημα.
 
Γέτι: Ο χιονάνθρωπος των Ιμαλαḯων (μεταγλωττισμένη)
(Προβολές: Κυριακή 12:30)
 
Δυστυχώς απουσιάζατε
(Προβολές: 18.00)
Κοινωνική 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 101′
Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Κεν Λόουτς με τους: Κρις Χίτσεν, Ντέμπι Χόνιγουντ, Ρις Στόουν
O Ricky, η Abby και τα δύο τους παιδιά ζουν στο Newcastle. Είναι μια δεμένη οικογένεια και ο ένας νοιάζεται για τον άλλον. Ο Rickyαλλάζει δουλειές, ενώ η Abby, που αγαπά τη δική της, προσέχει ηλικιωμένους. Παρόλο που δουλεύουν όλο και περισσότερες ώρες, όλο και πιο σκληρά, συνειδητοποιούν ότι ποτέ δεν θα αποκτήσουν το δικό τους σπίτι. Όταν προκύπτει μια χρυσή ευκαιρία, η Abby πουλάει το αυτοκίνητο της και ο Ricky αγοράζει ένα ολοκαίνουριο φορτηγάκι για να δουλέψει ως αυτοαπασχολούμενος μεταφορέας. O μοντέρνος κόσμος έχει τις επιπτώσεις του σε αυτές τις τέσσερις ψυχές μέσα στην ίδια τους την κουζίνα.
 
Πόνος και δόξα
(Προβολές: 20:00)
Η ταινία διηγείται μια σειρά από συναντήσεις που πραγματοποίησε ο Σαλβαντόρ Μάγιο, ένας σκηνοθέτης του κινηματογράφου που είναι πλέον στην παρακμή του. Κάποιες διαδραματίζονται στο παρόν, άλλες τις θυμάται: την παιδική του ηλικία στη δεκαετία του ’60, τη στιγμή που μετανάστευσε μαζί με τους γονείς του σε ένα χωριό στη Βαλένθια αναζητώντας μια καλύτερη ζωή, την πρώτη του ερωτική επιθυμία, τον πρώτο του έρωτα στη Μαδρίτη τη δεκαετία του ’80, τον πόνο αυτού του χωρισμού ενώ ο έρωτας ήταν ακόμα έντονος, τη συγγραφή ως τη μόνη θεραπεία να ξεχνάς ό,τι δεν ξεχνιέται, την πρώτη επαφή με το σινεμά, και το απέραντο κενό που δημιουργεί η αδυναμία να συνεχίζεις να κάνεις ταινίες. Το Πόνος και Δόξα μιλάει για τη δημιουργία, για την δυσκολία να την διαχωρίζεις από τη ίδια τη ζωή και για τα πάθη που της δίνουν νόημα και ελπίδα. Εξερευνώντας το παρελθόν του, ο Σαλβαντόρ ανακαλύπτει την άμεση ανάγκη να το διηγηθεί λεπτομερώς, και μέσα από αυτό βρίσκει τη σωτηρία του.
 
Φαντασία
(Προβολές: 22.00)
 
ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ
(Βασ. Ολγας 150, τηλ. 2310-834-996)
 
Ψυχρά και Ανάποδα 2 – Frozen 2 (μεταγλωττισμένη)
(Προβολές: Πέμπτη και Παρασκευή 17.00,Σάββατο και Κυριακή 15.15 – 17.00, Δευτέρα έως Τετάρτη 16.30)
Animation 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 103′
Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κρις Μπακ, Τζένιφερ Λι
.
Γιατί γεννήθηκε η Έλσα με μαγικές δυνάμεις; Μαζί με την Άννα, τον Κρίστοφ, τον Όλαφ και τον Σβεν, θα ξεκινήσει ένα επικίνδυνο και συναρπαστικό ταξίδι για να βρει την καταγωγή της και να σώσει για μια ακόμα φορά το βασίλειο της. Φέτος, έχει έρθει η ώρα να ανακαλύψουμε την πραγματική αποστολή της Έλσας, και σύσσωμη η ομάδα της πρώτης ταινίας αναλαμβάνει να συνεχίσει την κλασική πια ιστορία της πρώτης ταινίας. Η απίθανη παρέα επιστρέφει σε μια επική, μυστηριώδη ιστορία που θα ταξιδέψει τους θεατές σε ένα σκοτεινό, μαγικό δάσος, ένα περιτριγυρισμένο από ομίχλη μέρος, όπου τα τέσσερα στοιχεία της φύσης (γη, άνεμος, νερό, φωτιά) έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Εκεί, θα αποκαλυφθούν πολλά μυστικά και όλοι, μα όλοι, οι αγαπημένοι ήρωες θα αλλάξουν για πάντα.
 
Φαντασία
(Προβολές: Πέμπτη έως Κυριακή 18.45, Δευτέρα έως Τετάρτη 23.00)
Δραματική 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 96′
Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Αλέξης Καρδαράς με τους: Στέλιο Μάινα, Γιάννη Στάνκογλου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Ρένα Μόρφη
.
Οκτώβριος 1993. Το ΠΑΣΟΚ έχει κερδίσει τις εκλογές, στην ελληνική τηλεόραση προβάλλεται το Ciao Antenna και στο πρόγραμμα του κατάμεστου Διογένης Παλλάς ακούγονται επιτυχίες όπως το «είμαι πολύ φερέγγυος, μείνε μαζί μου έγκυος». Μια νεαρή τραγουδίστρια (Φωτεινή) με μοναδική φωνή καταφθάνει στην Αθήνα από την επαρχία για να τραγουδήσει στο μαγαζί ενός βετεράνου μπουζουξή(Χρηστάκης), τις Χάντρες. Ένας λαϊκο-ποπ τραγουδιστής, ο Κόκκινος, θα συναντήσει και θα ερωτευτεί παράφορα την Φωτεινή. Η συνάντηση αυτή θα αλλάξει τις ζωές των τριών για πάντα.
 
Στα  μαχαίρια
(Προβολές: Πέμπτη έως Κυριακή 20.30, Δευτέρα έως Τετάρτη 20.50)
 
Οι σκιές του Μπρούκλιν
(Προβολές: Πέμπτη έως Κυριακή 22.45, Δευτέρα έως Τετάρτη 18.15)
Motherless Brooklyn
Φιλμ Νουάρ 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 144′
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Έντουαρντ Νόρτον με τους: Έντουαρντ Νόρτον, Γκούγκου Μπάθα – Ρο, Άλεκ Μπάλντουιν, Γουίλεμ Νταφόε
.
Νέα Υόρκη, 1957. Ο Λάιονελ Έσρογκ (Έντουαρντ Νόρτον), ένας μοναχικός ιδιωτικός ντετέκτιβ με σύνδρομο Τουρέτ, αναλαμβάνει να διαλευκάνει τον φόνο του μέντορα και μοναδικού φίλου του, Φρανκ Μίνα (Μπρους Γουίλις). Έχοντας λιγοστά στοιχεία και ένα ψυχαναγκαστικό μυαλό στη διάθεση του, ο Λάιονελ ανακαλύπτει τα καλά φυλαγμένα μυστικά που κρατούν σε ισορροπία τη μοίρα ολόκληρης της πόλης. Σε μία μυστηριώδη διαδρομή από τα ποτισμένα με τζιν τζαζ κλαμπ του Χάρλεμ ως τις σκληρές φτωχογειτονιές του Μπρούκλιν και τα πολυτελή σαλόνια των εμπόρων εξουσίας, ο Λάιονελ έρχεται αντιμέτωπος με κακοποιούς, διαφθορά και τον πιο επικίνδυνο άνδρα της πόλης για να τιμήσει τη μνήμη του φίλου του και να σώσει τη γυναίκα που μπορεί να αποδειχτεί σωτήρας του.
 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΝ
(τηλ. 2310-261-727 Φιλ. Εταιρίας – Δημ. Μαργαρίτη Dolby)
 
Ο Ιρλανδός
(Προβολές: 17.30 – 21.00, Δευτέρα 17.30 – 22.45)
Περιπέτεια 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 209′
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορσέζε με τους: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο, Τζο Πέσι, Άνα Πάκουιν, Χάρβεϊ Καϊτέλ
Μια επική ιστορία για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική, μέσα από τα μάτια του βετεράνου του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου Φρανκ Σίραν, ενός απατεώνα και εκτελεστή που συνεργάστηκε με διαβόητες μορφές του 20ού αιώνα. Καλύπτοντας διαφορετικές δεκαετίες, η ταινία παρουσιάζει ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της Αμερικανικής Ιστορίας, την εξαφάνιση του θρυλικού ηγέτη του εργατικού συνδικάτου Τζίμι Χόφα, και μας ταξιδεύει με μοναδικό τρόπο στα μυστικά μονοπάτια του οργανωμένου εγκλήματος: τις εσωτερικές διαδικασίες, τις αντιπαλότητες και τις διασυνδέσεις με πολιτικούς.
 
ΦΑΡΓΚΑΝΗ ART
(Αγ. Παντελεήμονος 10 , Αρχή Ιασωνίδου- Καμάρα, τηλ. 2310-208-007)
 
Η Οικογένεια Άνταμς (μεταγλωττισμένη)
(Προβολές: Κυριακή 16.30)
Animation 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 86′
Αμερικανοκαναδική ταινία, σκηνοθεσία Γκρεγκ Τίρναν, Κόνραντ Βέρνον
Μετακομίζοντας σε έναν απομονωμένο πύργο για να ξεφύγουν από τους ανθρώπους που τους θεωρούν απειλητικά τέρατα, τα μέλη της εκκεντρικής οικογένειας Άνταμς δεν έχουν υπολογίσει την επιθυμία της μικρής Γουένσντεϊ για συντροφιά και τις ύπουλες διαθέσεις μιας διάσημης τηλεπερσόνας.
 
Χωρίς οικογένεια (με υπότιτλους)
(Προβολές: 18.00, εκτός Σαββάτου)
 
Στα  μαχαίρια
(Προβολές: 19.50 – 22.05)
 
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 Αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΟΝ
 
Η βασίλισσα της καρδιάς .
Προβολές17:15, 19:30, 21:45
 
 Αίθουσα ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ
 
Λίλιαν 
Προβολές 17:45, 20:00
 
Ο Μπουνιουέλ στο λαβύρινθο με τις χελώνες
Προβολές: 22:15
 
Στην κορυφή του κόσμου
Η   Σάσα   είναι   μια   νεαρή   ρωσίδα   αριστοκράτισσα   του   19ου   αιώνα   της   οποίας   οεξερευνητής παππούς δεν έχει επιστρέψει από το τελευταίο του ταξίδι  στον ΒόρειοΠόλο. Εμπνευσμένη από το πάθος του κι επαναστατώντας απέναντι στο γάμο που τηςετοιμάζουν οι δικοί της, φεύγει από το σπίτι και ξεκινά την αναζήτηση του τολμηρούπρογόνου της.
 
Προβολές: Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 12.00
 
 
Αίθουσα ΤΖΟΝ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ
 
Στα μαχαίρια
Προβολές:19:45 εκτός Τετάρτης
 
  
To χρυσό γάντι
Προβολές22:15 εκτός Τετάρτης
 
Η Ανιές με τα λόγια της Βαρντά
Προβολές: 17:45
Σκηνοθεσία: Ανιές Βαρντά / Vardaby Agnès. Έγχρωμο, 115΄. 
Η Ανιές Βαρντά, φωτογράφος, installation artist και πρωτοπόρος της Nouvelle Vague, αποτελεί  θεσμό για το γαλλικό κινηματογράφο. Λίγο πριν το θάνατο της, κάθισε στην καρέκλα του σκηνοθέτη και χρησιμοποιώντας φωτογραφίες κι αποσπάσματα από τις ταινίες της μίλησε η ίδια για το ανορθόδοξο έργο της. Το ντοκιμαντέρ χωρίζεται σε δύο μέρη- στο πρώτο αναφέρεται στην «αναλογική περίοδο» από το 1954 έως το 2000, και η σκηνοθέτιδα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Στο δεύτερο μέρος, η Βαρντά εστιάζει στη χρονική περίοδο από το 2000 έως το 2018 και μας δείχνει πως χρησιμοποιεί την ψηφιακή τεχνολογία για να περιγράψει τον κόσμο με το μοναδικό της τρόπο.
 
 
Αίθουσα ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΡΝΕΣ
 
Το θαύμα της θάλασσας των Σαργασσών
Προβολές: Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 19:00
Δραματική 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 121′
Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Σύλλας Τζουμέρκας με τους: Αγγελική Παπούλια, Χρήστο Πασσαλή, Γιούλα Μπούνταλη, Λαέρτη Μαλκότση
Η τρίτη ταινία του Σύλλα Τζουμέρκα μετά την Έκρηξη και τη Χώρα Προέλευσης, παρακολουθεί δυο γυναίκες, μια αστυνομικό, πρώην στέλεχος της αντιτρομοκρατικής, και μια εργάτρια σε ένα εργοστάσιο παραγωγής χελιών, που ζουν σε μια επαρχιακή πόλη στη Δυτική Ελλάδα. Όταν μια μυστηριώδης αυτοκτονία θα φέρει τα πάνω-κάτω στη μικρή πόλη και θα πυροδοτήσει έναν άγριο κύκλο βίας, οι ζωές των δύο γυναικών που μέχρι χθες αγνοούσαν η μία την ύπαρξη της άλλης, θα αρχίσουν να συγκλίνουν. Δεν το ξέρουν ακόμη, αλλά από τη συνάντησή τους μπορεί να κρέμεται η σωτηρία τους. Μια ταινία για τη χαμένη αξιοπρέπεια, τη λύτρωση και τα μυστικά που κρύβουν οι βάλτοι, συμπαραγωγή Ελλάδας, Γερμανίας, Ολλανδίας και Σουηδίας.
 
Υπάρχει Θεός, το όνομά της είναι Πετρούνια
Προβολές: 17:15
Δραματική 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 100′
Βορειομακεδονική ταινία, σκηνοθεσία Τεόνα Στρούγκαρ Μιτέφσκα με τους: Λαμπίνα Μιτέφσκα, Ζόριτσα Νούσεβα, Σιμεόν Μόνι Νταμέφσκι
Θεοφάνεια. Σε μια μικρή πόλη, κάπου στη Βόρεια Μακεδονία, ο αγιασμός των υδάτων είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές για την κοινότητα, καθώς επικρατεί η πεποίθηση πως το πρόσωπο που πιάνει τον σταυρό θα έχει ευλογία και καλή τύχη στη ζωή του. Τη μεγάλη μέρα, κόντρα σε ό,τι ορίζει η παράδοση, μια άνεργη ανύπαντρη γυναίκα βουτάει στο νερό και πιάνει τον σταυρό. Εξοργισμένοι που έμειναν με άδεια χέρια, οι άντρες την κατηγορούν για ασέβεια. Η γυναίκα, όμως, αρνείται να παραδώσει τον σταυρό. Διότι είναι πια έτοιμη να αντισταθεί στα έμφυλα στερεότυπα ενός κόσμου συντηρητικού.
 
Οι άθλιοι
Προβολές: Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη στις 19:00
(Γαλλία, 2019). Σκηνοθεσία: Λατζ Λι /Lad jLy. Σενάριο :Ladj Ly, Giordano Gederlini, Alexis Manenti. Με τους: Damien Bonnard, Alexis Manenti. Έγχρωμη, 102΄.
Εμπνευσμένη από την εξέγερση στο Παρίσι το 2005, η ταινία του Λατζ Λι  είναι μια προκλητική ματιά στις εντάσεις μεταξύ των κατοίκων και της αστυνομίας. Στα προάστια του Παρισιού, εκεί που ο Βίκτωρ Ουγκό έστησε το σκηνικό για τους «Άθλιους», σε μια φαινομενικά συνηθισμένη περίπολο, έναdrone καταγράφει ένα σκηνικό που θα μπορούσε να εκθέσει τις ομάδες κρούσεις της αστυνομίας. Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ των Καννών.
 
Παράσιτα / Parasite
ΠροβολέςΠέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:30
 
 
Village Cinema Cosmos
 
VILLAGE 11 CINEMAS MEDITERRANEAN COSMOS, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ‑ Αίθουσα .1
11ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης ‑ Μουδανιών Τηλέφωνο Πληροφοριών: 2310 487810
Τηλ. Πωλήσεις: 1 48 48  www.villagecinemas.gr
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΣΑΒ έως  ΚΥΡ  : 12.30‑14.30‑16.40 (μεταγλ.)
ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ
ΠΕΜ έως  ΤΕΤ  : 18.40‑21.00
ΦΑΝΤΑΣΙΑ
ΠΕΜ έως  ΤΕΤ  : 23.10
 
VILLAGE 11 CINEMAS MEDITERRANEAN COSMOS, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ‑ Αίθουσα .2
11ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης ‑ Μουδανιών Τηλέφωνο Πληροφοριών: 2310 487810
Τηλ. Πωλήσεις: 1 48 48  www.villagecinemas.gr
LAST CHRISTMAS
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ, ΤΡΙ, ΤΕΤ  : 18.45
Η Κέιτ (Εμίλια Κλάρκ) βρίσκεται στο Λονδίνο και τριγυρνάει δυσαρεστημένη, παρέα με μια στοίβα κακών αποφάσεων που έχει πάρει στη ζωή της, ακούγοντας το χτύπημα των κουδουνιών στα παπούτσια της – μια άλλη ενοχλητική συνέπεια από τη δουλειά της ως Ξωτικό σε ένα χριστουγεννιάτικο κατάστημα. Ο Τομ (Χένρι Γκόλντινγκ) φαίνεται πολύ καλός για να είναι αληθινός, όταν μπαίνει στη ζωή της και αρχίζει να βλέπει και να καταλαβαίνει πολλούς από τους εσωτερικούς φραγμούς της. Καθώς το Λονδίνο μεταμορφώνεται στην πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί για τους δυο τους. Αλλά, μερικές φορές, πρέπει να αφήσεις το χιόνι να πέσει όπου μπορεί, πρέπει να ακούσεις την καρδιά σου … και πρέπει να έχεις πίστη.
ΓΕΤΙ: Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΣΑΒ έως  ΚΥΡ  : 12.00‑14.10‑16.15 (μεταγλ.)
ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ, ΤΡΙ, ΤΕΤ  : 21.15
ΔΕΥ  : 22.40
ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ, ΤΡΙ, ΤΕΤ  : 23.45
ΤΣΑΡΛΙ
ΔΕΥ  : 20.30
 
VILLAGE 11 CINEMASMEDITERRANEANCOSMOS, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ‑ Αίθουσα .3
11ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης ‑ Μουδανιών Τηλέφωνο Πληροφοριών: 2310 487810
Τηλ. Πωλήσεις: 1 48 48  www.villagecinemas.gr
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΣΑΒ έως  ΚΥΡ  : 13.40 (μεταγλ.)
Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ
ΠΕΜ έως  ΤΕΤ  : 22.40
ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ  : 18.00‑20.20 (μεταγλ.)
ΣΑΒ έως  ΚΥΡ  : 15.40‑18.00‑20.20 (μεταγλ.)
 
VILLAGE 11 CINEMAS MEDITERRANEAN COSMOS, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ‑ Αίθουσα .4
11ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης ‑ Μουδανιών Τηλέφωνο Πληροφοριών: 2310 487810
Τηλ. Πωλήσεις: 1 48 48  www.villagecinemas.gr
ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ
ΔΕΥ  : 23.00
ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ, ΤΡΙ, ΤΕΤ  : 22.15
ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΤΡΙ, ΤΕΤ  : 17.30‑19.50 (μεταγλ.)
ΣΑΒ έως  ΚΥΡ  : 12.50‑15.10‑17.30‑19.50 (μεταγλ.)
 
VILLAGE 11 CINEMAS MEDITERRANEAN COSMOS, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ‑ Αίθουσα .5
11ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης ‑ Μουδανιών Τηλέφωνο Πληροφοριών: 2310 487810
Τηλ. Πωλήσεις: 1 48 48  www.villagecinemas.gr
ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ, ΤΡΙ, ΤΕΤ  : 22.00
ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ, ΤΡΙ, ΤΕΤ  : 19.15
ΔΕΥ  : 19.15‑22.15
ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ  : 17.00 (μεταγλ.)
ΣΑΒ έως  ΚΥΡ  : 12.20‑14.40‑17.00 (μεταγλ.)
ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ
ΠΕΜ έως  ΤΕΤ  : 21.30
ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ  : 19.00 (μεταγλ.)
ΣΑΒ έως  ΚΥΡ  : 14.00‑16.30‑19.00 (μεταγλ.)
 
VILLAGE 11 CINEMAS MEDITERRANEAN COSMOS, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ‑ Αίθουσα .7
11ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης ‑ Μουδανιών Τηλέφωνο Πληροφοριών: 2310 487810
Τηλ. Πωλήσεις: 1 48 48  www.villagecinemas.gr
LAST CHRISTMAS
ΠΕΜ έως  ΤΕΤ  : 20.50
ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ
ΠΕΜ έως  ΤΕΤ  : 23.20
ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ  : 18.30 (μεταγλ.)
ΣΑΒ έως  ΚΥΡ  : 13.30‑16.00‑18.30 (μεταγλ.)
 
VILLAGE 11 CINEMAS MEDITERRANEAN COSMOS, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ‑ Αίθουσα .8
11ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης ‑ Μουδανιών Τηλέφωνο Πληροφοριών: 2310 487810
Τηλ. Πωλήσεις: 1 48 48  www.villagecinemas.gr
21 ΓΕΦΥΡΕΣ
ΠΕΜ έως  ΤΕΤ  : 19.30‑21.45‑00.00
LAST CHRISTMAS
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ  : 17.10
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΣΑΒ έως  ΚΥΡ  : 13.10‑15.20‑17.20 (μεταγλ.)
 
VILLAGE 11 CINEMAS MEDITERRANEAN COSMOS, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ‑ Αίθουσα .9 ‑ Vkids
11ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης ‑ Μουδανιών Τηλέφωνο Πληροφοριών: 2310 487810
Τηλ. Πωλήσεις: 1 48 48  www.villagecinemas.gr
ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΠΕΜ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ  : 17.00‑19.30 (μεταγλ.)
ΠΑΡ  : 20.00 (μεταγλ.)
ΣΑΒ έως  ΚΥΡ  : 15.00‑17.30‑20.00 (μεταγλ.)
ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (ΥΠΟΤΙΤΛ.)
ΠΕΜ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ  : 22.00 (υποτιτλ.)
ΠΑΡ έως  ΚΥΡ  : 22.30 (υποτιτλ.)
 
VILLAGE 11 CINEMAS MEDITERRANEAN COSMOS, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ‑ Αίθουσα .10 ‑ COMFORT
11ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης ‑ Μουδανιών Τηλέφωνο Πληροφοριών: 2310 487810
Τηλ. Πωλήσεις: 1 48 48  www.villagecinemas.gr
ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ
ΠΕΜ έως  ΤΕΤ  : 20.30‑23.10
 
 
ODEON Πλατεία
Τσιμισκή 43 & Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων: www.odeon.gr & www.i-ticket.gr
Τηλεφωνικό κέντρο: 14560 (με χρέωση ανά λεπτό: 0,52€ από σταθερό & 0,99€ από κινητό)
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .1
 ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (μεταγλ)
ΣΑΒ, ΚΥΡ: 15.00
ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 17.20, 20.00, 22.40
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .2
ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (μεταγλ)
ΣΑΒ, ΚΥΡ: 15.30
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ (μεταγλ)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 17.50
ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 19.50, 22.00
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .3
LASTCHRISTMAS
ΣΑΒ, ΚΥΡ: 15.20
ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (μεταγλ) σε 3D
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 17.30
JOKER
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 19.40
21 BRIDGES| 21 ΓΕΦΥΡΕΣ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 22.10
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .4
FROZENII| ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (μεταγλ)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 17.00, 19.10
KNIVESOUT| ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 21.30
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .5
ABOMINABLE| ΓΕΤΙ: Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ (μεταγλ)
ΣΑΒ, ΚΥΡ: 16.20
FROZENII| ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (μεταγλ)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.30
21 BRIDGES| 21 ΓΕΦΥΡΕΣ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 21.00
ΠΕΜ ΕΩΣ ΣΑΒ & ΔΕΥ ΕΩΣ ΤΕΤ: και 23.10
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .6
FROZENII| ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (μεταγλ)
ΣΑΒ, ΚΥΡ: 16.30
21 BRIDGES| 21 ΓΕΦΥΡΕΣ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.40
SPIDER IN THE WEB| ΔΙΚΤΥΟΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 20.50
ΠΕΜ ΕΩΣ ΣΑΒ & ΔΕΥ ΕΩΣ ΤΕΤ: και 23.20
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .7
FROZENII| ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (μεταγλ)
ΣΑΒ, ΚΥΡ: 16.00
LAST CHRISTMAS
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.10, 20.20
ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΑΜΟΥ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 22.30
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .8
 Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ (μεταγλ)
ΣΑΒ, ΚΥΡ: 16.10
FROZEN II| ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (μεταγλ)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.00
 Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 20.10
———————————————————————————————————————————-
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
 
 
Τομπάζη 15, Πυλαία, Εμπορικό Κέντρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
 
Πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων: www.odeon.gr & www.i-ticket.gr
 
Τηλεφωνικό κέντρο: 14560 (με χρέωση ανά λεπτό: 0,52€ από σταθερό & 0,99€ από κινητό)
 
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .1
FROZENII| ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (μεταγλ)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 19.00
ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 11.30, 14.00, 16.30
ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 21.20
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .2
FROZENII| ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (μεταγλ)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 17.30
ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 12.30, 15.00
ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 20.00, 22.40
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .3
ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΕΙΣΤΗ
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .4
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ (μεταγλ)
ΣΑΒ, ΚΥΡ: 12.20, 14.20, 16.20
ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.20
SPIDER IN THE WEB| ΔΙΚΤΥΟΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 20.40, 23.00
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .5
ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (μεταγλ)
ΣΑΒ, ΚΥΡ: 12.50, 15.10
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 17.20
ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 19.30
LEMANS ’66 (FORDvFERRARI)| ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 22.20
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .6
| ΓΕΤΙ: Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ (μεταγλ)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 17.10
ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 11.10, 13.10, 15.10
 ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΑΜΟΥ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 19.10, 22.00
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .7
ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 17.40, 19.50, 22.10
ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 15.40
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .8
ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (μεταγλ)
ΣΑΒ, ΚΥΡ: 11.00, 13.30, 16.00
 ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (μεταγλ) σε 3D
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.30
THEIRISHMAN| Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 21.00
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .9
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ (μεταγλ)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 17.20
ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 11.20, 13.20, 15.20
21 ΓΕΦΥΡΕΣ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 19.20, 21.30
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .10
ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (μεταγλ)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 17.00
ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 12.00, 14.30, 19.30
LAST CHRISTMAS
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 21.50
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ: και 19.30
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .11
ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (μεταγλ)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.00
ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 13.00, 15.30
21 ΓΕΦΥΡΕΣ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 20.20, 22.30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ