Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
23.5 C
Thessaloniki
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
spot_img

Ο Dreamachinery στο Bord de l’eau 

Ο Dreamachinery μαζί με το συγκρότημα του, θα  παρουσιάσει ζωντανά την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο Bord de l’eau (Εγνατίας 45, Θεσσαλονίκη) το πρώτο του album, με διάθεση να μας εισάγει στον αναλογικό ηλεκτρονικό του κόσμο – έναν κόσμο ηχητικά πλασμένο από ονειρικές ατμόσφαιρες, γλυκά grooves και electro pop αισθητική! Καλεσμένος του επί σκηνής ο Nomik που συμμετέχει σε 2 tracks μέσα στον δίσκο. Θα ακολουθήσει After Party με τον Νίκο Κομνηνό (Off Radio) και τον Dreamachinery να μοιράζονται τα decks σε back2back μουσικές επιλογές.

Η Live παρουσίαση του δίσκου γίνεται με την υποστήριξη του διαδικτυακού ραδιοφώνου OFFradio.gr που χαρακτήρισε το νέο album του Dreamachinery ως έναν από τους δίσκους της Χρονιάς!

Την ημέρα της παρουσίασης στο Bord de l’eau, θα υπάρχει διαθέσιμο το βινύλιο σε προνομιακή τιμή με υπογραφεί/αφιέρωση από τον Dreamachinery!

Short bio:

Ο Dreamachinery έχει σπουδές στο κλασσικό πιάνο και στον τομέα της ηχοληψίας – μουσικής τεχνολογίας και οι επιρροές του είναι από τους ήχους της Pure Disco στα τέλη των 70’s και της ηλεκτρονικής επανάστασης των synthesizers στα 80’s. Αφού πειραματίστηκε αρκετά χρόνια με πολλά old school synthesizers που έπεφταν στα χέρια του, το 2011 άρχισε να δημιουργεί τις πρώτες δικές του μουσικές συνθέσεις, με βάση πάντα την αναλογική του διάθεση, επηρεασμένος από καλλιτέχνες όπως: Giorgio Moroder, Chic, Kraftwerk, Howard Jones, Human League Gary Numan κ.α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ