Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
22.4 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_img

Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Ο Τομέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Παύλου Μελά συνδιοργανώνουν τη χριστουγεννιάτικη συναυλία «Μια αγκαλιά για τους Αγγέλους», η οποία είναι αφιερωμένη στα παιδιά των κοινωνικών δομών και ιδρυμάτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, στις 11:00 π.μ. στη Μονή Λαζαριστών (αίθουσα «Σωκράτης Καραντινός»).

«Ο Τομέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης των πολιτών και εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων συνδιοργανώνει με το Δήμο Παύλου Μελά, Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με τίτλο “Μια αγκαλιά για τους Αγγέλους”, αφιερωμένη στα παιδιά των κοινωνικών δομών και ιδρυμάτων παιδικής προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με τη συμμετοχή μουσικών συνόλων και χορωδιών της πόλης μας.

Με πρωτοβουλία του  Περιφερειάρχη  κ. Απόστολου Τζιτζικώστα αποφασίσαμε ότι στην εν λόγω εκδήλωση θα τιμηθούν προσωπικότητες που διαλάμπουν με το κοινωνικοανθρωπιστικό έργο τους στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ευρύτερα. Σε όλα τα παιδιά που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση θα μοιραστούν δώρα και γλυκά», δήλωσε ο Τομεάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρης Ασλανίδης.

Στη συναυλία συμμετέχουν:

  • Φιλαρμονική Πνευστών “Thessaloniki Youth Band”
  • Μεικτή Χορωδία ΟΤΕ
  • Παιδική Χορωδία Πανοράματος Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη
  • Ορχήστρα «Εστουντιαντίνα» Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντα

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ