Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τον Βασίλη Πρατσινάκη στο Club του Μύλου

Ο Βασίλης Πρατσινάκης την Παραμονή Πρωτοχρονιάς (μετά την αλλαγή) θα εμφανιστεί στο CLUB του Μύλου. για να προϋπαντήσει τη νέα χρονιά, με τραγούδια μουσικές, μελωδίες. Μαζί του οι μουσικοί ο  Αντώνης Κουμανδράκης στην κιθάρα Γιώργος Φακαλής στο μπουζούκι και Γιάννης Φιλιππουπολίτης στο πιάνο.

Ο Βασίλης Πρατσινάκης ξεκινώντας το 1985 από το “Μυστικό” και διαγράφοντας μια πορεία συνεχίζει αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Να ερμηνεύει με την φωνή και την ψυχή του, τραγούδια, μελωδίες διαχρονικές και αγαπημένες, που σημάδεψαν τις ζωές μας.

Παρουσιάζει με φρέσκο τρόπο τραγούδια της προσωπικής του επιλογής, προτείνει παραστάσεις όπου συναντιούνται ο Σαββόπουλος με τον Τσιτσάνη και ο Μάλαμας με τον Ξυλούρη, ο «ηλεκτρισμός» με το λαούτο και το βιολί, οι παλιές με τις καινούργιες μελωδίες, οι μουσικοί με το κοινό τους. Στο πρόγραμμα του δεν λείπουν και κάποια παραδοσιακά τραγούδια αλλά και τραγούδια από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη.

Νέοι τραγουδοποιοί του εμπιστεύτηκαν τραγούδια όπως το ‘’Οι τρελοί του κόσμου’’ σε μουσική του Γιάννη Γεωργιλά και στίχους Έλλης Καραμόσχλου, αλλά και η ‘’Κιτρινη Σκόνη’’, και ‘’Γύρω κόσμος’’ σε μουσική Παναγιώτη Δόβρη και στίχους Κωνσταντίνου Χρυσανθάκη

Μύλος club

Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία

Ώρα έναρξης:  00:30

Τηλ κρατησεων: 6949950530, 2310.510081, 6987221007

Αποστολή στο inbox της σελίδας Mylos Club Thessaloniki στο fb με το όνομά σας, τηλέφωνο και αριθμό ατόμων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ