Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
16.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Μέχρι τις 17 Ιανουαρίου “Οι Θεοί του Ολύμπου” στη ΔΕΘ

Οι θεοί του Ολύµπου ζωντανεύουν στο περίπτερο 1 του ∆ιεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης – ∆ΕΘ, μέχρι 17 Ιανουαρίου. Μικροί και µεγάλοι  έχουν την ευκαιρία να ζήσουν µια ανεπανάληπτη εµπειρία, µέσα από την οποία θα διασκεδάσουν αλλά και θα µάθουν τα πάντα για το µεγαλείο της ελληνικής µυθολογίας.

Για  πρώτη φορά στην Ελλάδα, η µυθολογία συναντά την τεχνολογία σε ένα χώρο 2100 τετραγωνικών µέτρων. Στο χώρο µας θα συναντήσετε επιβλητικά οµοιώµατα, 3D προβολές, ξεναγήσεις και διαδραστικά σκετσάκια από επαγγελµατίες ηθοποιούς – εκπαιδευτικούς και άλλες πολλές εκπλήξεις,  Όλοι έχουν την δυνατότητα να  µάθουν  µε  έναν  έξυπνο  και  διασκεδαστικό  τρόπο  για  την ζωή και τα βιώµατα κάθε θεού ξεχωριστά.

Μερικοί από τους σπουδαιότερους  ηθοποιούς  χαρίζουν  την  φωνή  τους  στους Θεούς του Ολύµπου. ∆ίας ο Αιµίλιος Χειλάκης, Ήρα η Μαρία Σολωµού, ∆ήµητρα η ∆άφνη Λαµπρόγιαννη, Αθηνά η Κατερίνα Λέχου, Αφροδίτη η Μαρία Ναυπλιώτου, Απόλλων ο Βλαδίµηρος Κυριακίδης, Άρτεµις η Νάντια Μπουλέ, Άρης ο Νίκος Βουρλιώτης, Ποσειδώνας ο Γιάννης Στάνκογλου, Εστία η Αθηνά Μαξίµου και Ήφαιστος ο ∆ηµήτρης Πιατάς. ∆ηµιουργώντας έτσι µια µοναδική εµπειρία ξενάγησης.

Η ελληνική µυθολογία είναι η ραχοκοκαλιά της πολιτισµικής µας κληρονοµιάς. Η µελέτη της βοηθά στην βαθύτερη κατανόηση και τον αποσυµβολισµό των µύθων και της αρχαίας ελληνικής γνώσης και σοφίας. Την επιστηµονική επιµέλεια και την εκπαιδευτική εγκυρότητα του θεµατικού πάρκου έχει αναλάβει ο καταξιωµένος ιστορικός Θάνος Βερέµης.

Πληροφορίες : 2310 291 243 &   2310 291 246

Ώρες λειτουργίας :

Δευτέρα  – Πέμπτη : 9.00 πμ – 1.00 μμ

Παρασκευή : 9.00 πμ  – 1.00 μμ  & 5 μμ – 8 μμ

Σάββατο :    11.00 πμ  – 8.00  μμ

Κυριακή :     11.00 πμ  – 7.00  μμ

Τιμές εισιτηρίων : Γενική είσοδος 8 € (ομαδικό 7€) Άνεργοι 6 €

Δωρεάν : παιδιά κάτω των 3 ετών και ΑΜΕΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ