Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
16.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ο Κώστας Γαβράς στην TV100

Μια συνέντευξη που δόθηκε με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του Κώστα Γαβρά  «Αυτοβιογραφία» με τον αινιγματικό υπότιτλο “Πήγαινε εκεί όπου είναι αδύνατο να πας”  από τις εκδόσεις GUTENBERG θα παρουσιαστεί στην ΤV 100 το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, στις 2 μ.μ.

Η συνάντηση του διάσημου Έλληνα σκηνοθέτη στην εκπομπή της TV100 «Ένα βιβλίο ένα ταξίδι» με τον Στέλιο Λουκά κινείται σε ρυθμούς κινηματογραφικής ταινίας, όπως και η ζωή  του  Κώστα Γαβρά.

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης, μίλησε για όλα:

Για τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια στην Ελλάδα, το ξεκίνημα της νέας του ζωής στο Παρίσι, τις κινηματογραφικές του σπουδές, τις αντιξοότητες, τη μοίρα που τυχόν καθορίζει τις ζωές των ανθρώπων, τις παρέες του στο Παρίσι, τους σκηνοθέτες που σημάδεψαν τα χρόνια των σπουδών του.

Για τις ταινίες του, τις επιτυχίες και αποτυχίες, την ταινία Ζ καθώς και για τους κορυφαίους ηθοποιούς που γνώρισε και συνεργάσθηκε όπως τους Ντάστιν Χόφμαν, Τζον Τραβόλτα, Σιμόν Σινιορέ, Υβ Μοντάν.

Τέλος αναφέρθηκε στις αξίες του στη ζωή, στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, σε μια συνομιλία ποιότητας, στοχασμού και ουσίας.

Η εκπομπή προβάλλεται την ίδια ώρα (Σάββατο 11 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι) και από το διαδίκτυο: www.fm100.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ