Κερδίστε διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Εκείνος & Εκείνος” – 3 διπλές προσκλήσεις από την e-φημερίδα politismika.gr

Κερδίστε διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Εκείνος & Εκείνος” – 3 διπλές προσκλήσεις από την e-φημερίδα politismika.gr

H e-φημερίδα politismika.gr σας δίνει την ευκαιρία (εάν είστε τυχεροί) να παρακολουθήσετε την παράσταση “Εκείνος & Εκείνος” με τους Αντώνη  Κρόμπα και Λευτέρη Ελευθερίου, την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στο Ράδιο Σίτυ.

Θα κληρώσουμε 3 διπλές προσκλήσεις, τις οποίες θα κερδίσουν 3 τυχεροί. Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση, σας παρακαλούμε να στείλετε το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο e-mail: info@politismika.gr μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου 2020.

Θα γίνει κλήρωση και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 6 μ.μ. της ίδιας ημέρας.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

H παράσταση “Εκείνος & Εκείνος” που έκοψε 3 εισιτήρια και επανακόλλησε 12 κομμένα σε τεσσεράμισι χρόνια επιστρέφει στο Θέατρο Ράδιο Σίτυ (Παρασκευοπούλου 9) για μια μοναδική παράσταση, στις 20 Ιανουαρίου!  Ο Αντώνης  Κρόμπας και ο Λευτέρης Ελευθερίου είναι ”εκείνος κι εκείνος” και ήρθαν να ζητήσουν τα ρέστα με ένα stand up και δυο τρομάρες σε ένα καταιγιστικό δίωρο, όπου σχολιάζουν σατιρίζουν, υποκρίνονται,  εκνευρίζουν κι ερεθίζουν το κοινό..απαντούν σε προσβολές στέλνουν κατάρες και απειλές του θέτουν ερωτήματα, του απαγγέλουν ποιήματα, του συγχωρούν τα κρίματα του κάνουν τράκα χρήματα..και άμα δεν έρθεις να τους δεις , μπροστά σου φίλε θα το βρεις….. γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα…….

 

Πληροφορίες για την Παράσταση

Παραστάσεις : Δευτέρα 20 Ιανουαρίου

Θέατρο : Ράδιο Σίτυ

Ώρα έναρξης : 9:00

Τιμή προπώλησης : 12 ευρώ

Τιμή εισιτήριου : Γενική είσοδος 15 ευρώ, Φοιτητικό – Ανέργων 10 ευρώ

Ομαδικές Κρατήσεις εισιτηρίων : 6987117632

Εισιτήρια θα βρείτε : Ταμείο Θεάτρου Ράδιο Σίτυ (2310 81 9153),TicketServices.gr

Υπεύθυνη επικοινωνίας : Βάσια Καραβέλη

Παραγωγή :  Create4Art