Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
13.2 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img

Οι ταινίες στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης – Πρόγραμμα προβολών

Μία καυστική σάτιρα, ένα δράμα, ένα animated musical, ένα θρίλερ και μία φουτουριστική παιδική ταινία animation περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της νέας κινηματογραφικής εβδομάδας, από την Πέμπτη 23 μέχρι την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου. Ωστόσο αυτή που ξεχωρίζει, είναι το «Τζότζο» του Τάικα Γουαϊτίτι, υποψήφια για 6 βραβεία Οσκαρ, όπου μας μεταφέρει στον φαντασιακό κόσμο ενός αγοριού που κάνει παρέα με τον αγαπημένο του Χίτλερ…

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τηλέφωνο για όλες τις αίθουσες: 231 037 8404
Αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΟΝ, Πλ. Αριστοτέλους 10.
Η Αλήθεια
Προβολές:18:00, 20:00
Δραματική 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 107′
Γαλλοϊαπωνική ταινία, σκηνοθεσία Χιροκάζου Κορεέντα με τους: Κατρίν Ντενέβ, Ζιλιέτ Μπινός, Ίθαν Χοκ
Ο βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα για τους «Κλέφτες καταστημάτων», Κορεέντα Χιροκάζου, φέρνει τον Ίθαν Χοκ στη Γαλλία για να συναντήσει τη Ζυλιέτ Μπινός και την Κατρίν Ντενέβ. Στο γνώριμο οικογενειακό περιβάλλον του σκηνοθέτη ξετυλίγεται η «Αλήθεια» που άνοιξε το φετινό φεστιβάλ της Βενετίας. Μία έντονη επανένωση μάνας και κόρης. Η μητέρα (Κατρίν Ντενέβ) – διάσημη ηθοποιός- φιλοξενεί την σεναριογράφο κόρη της (Ζυλιέτ Μπινός) και την οικογένεια της με αφορμή την επικείμενη έκδοση της αυτοβιογραφία της, ενώ παράλληλα πρωταγωνιστεί σε μία ταινία επιστημονικής φαντασίας, στην οποία η μητέρα δε γερνάει ποτέ.
  
Η ομορφιά της ύπαρξης
Προβολές22:00
Σινεφίλ 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 78′
Σουηδο-γερμανο-νορβηγική ταινία, σκηνοθεσία Ρόι Άντερσον με τους: Μάρτιν Σέρνερ, Μπενγκτ Μπέργκιους, Άνια Μπρομς
 .
Αντίκρισα έναν άνθρωπο που είχε χάσει τον δρόμο του, αντίκρισα έναν άνθρωπο που εκλιπαρούσε για τη ζωή του»: λόγια που θα μπορούσαν να φορεθούν σε οποιαδήποτε από τις μοναχικές καρδιές και χαμένες ψυχές που παρελαύνουν μπροστά μας, σαν εκθέματα σε μουσείο με ανθρώπινα παράδοξα. Μια διαβολικά πνευματώδης ανορθόδοξη κωμωδία, η οποία εξυψώνει το μονότονο και προσδίδει βάθος στο κενό, προσφέροντας ένα θλιμμένο αλλά τρυφερό αντίδοτο στην αποξένωση και τη σύγχυση. Μια πομπή από βινιέτες που τρεμοπαίζουν, σε καφέ, μπαρ, σταθμούς τρένων, διαμερίσματα και γραφεία, διάστικτες με χλωμές σημαδούρες που αποζητούν ένα βλέμμα παρηγοριάς και κατανόησης.
 
Αίθουσα ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ
 
Τραγούδι χωρίς όνομα 
Προβολές 17.45, 19.45
 
Αίθουσα ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ
 
Το Λουλούδι της Ευτυχίας 
Προβολές: 21:30
Σινεφίλ 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 105′
Αγγλο-αυστρο-γερμανική ταινία, σκηνοθεσία Τζέσικα Χάουσνερ με τους: Έμιλι Μπίτσαμ, Μπεν Γουίσο, Κέρι Φοξ
Μια εργασιομανής επιστήμονας κατασκευάζει ένα φυτό με την ικανότητα να καθιστά απόλυτα ευτυχισμένους τους ανθρώπους. Όταν η επίδρασή του ξεφύγει από κάθε έλεγχο, εκείνη καλείται να πάρει μια δραστική απόφαση.
 
Frances Ha
Στο πλαίσιο του προγράμματος Σινεμά και Ψυχανάλυση
Η Φράνσις ζει στη ΝέαΥόρκη. Δεν έχει δικό της διαμέρισμα και είναι μαθητευόμενη σε μια σχολή χορού, χωρίς ωστόσο να είναι πραγματικά χορεύτρια. Καλύτερή της φίλη είναι η Σόφι, όμως δε μιλάνε πια. Η Φράνσις ρίχνεται με τα μούτρα στα όνειρά της, ακόμη και αν βρίσκονται μακριά από την πραγματικότητα. Θέλει περισσότερα από όσα έχει και ζει τη ζωή της με ασύδοτη χαρά και ελαφρότητα.
Προβολές: Σάββατο στις 14.00
 
Αίθουσα ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΡΝΕΣ
 
Το Λουλούδι της Ευτυχίας / Little Joe
Προβολές: 17:00
Μια λευκή, λευκή μέρα
Προβολές: 19:00
Δραματική 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 109′
Ισλανδο-δανο-σουηδική ταινία, σκηνοθεσία Χλίνουρ Πάλμασον με τους: Ίντα Μεκίν Χλινσντότιρ, Ίνγκβαρ Έγκερτ Σιγκουρόσον, Χίλμιρ Σνερ Γκούντνασον
Σε μια απομονωμένη πόλη της Ισλανδίας, ένας εν αποστρατεία αστυνομικός πενθεί για την απώλεια της γυναίκας του, την οποία είχε χάσει λίγο καιρό πριν σε ένα τραγικό δυστύχημα. Όταν υποψιάζεται πως ένας άντρας διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί της, αποφασίζει να μάθει την αλήθεια με κάθε κόστος. Οι υποψίες του όμως, εξελίσσονται σε ψύχωση που κορυφώνεται ραγδαία, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τον ίδιο, όσο και τους αγαπημένους του.
 
Παράσιτα
ΠροβολέςΠέμπτη έως Σάββατο και Τετάρτη 21.30.
 
 
Αίθουσα ΤΖΟΝ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ
 
Ραντεβού στο Belle Époque
Προβολές17:15
Κομεντί 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 115′
Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Νικολά Μπεντός με τους: Ντανιέλ Οτέιγ, Γκιγιόμ Κανέ, Ντοριά Τιλιέ, Φανί Αρντάν
Θέλετε να περάσετε ένα βράδυ ως η Μαρία Αντουανέτα; Να προσποιηθείτε ίσως ότι βγήκατε για ποτό με τον Έρνεστ Χεμινγκγουέι; Ή μήπως να επιστρέψετε στην αγαπημένη ανάμνηση από το δικό σας παρελθόν; Ο πολυαγαπημένος Ντανιέλ Οτέιγ, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Νικολά Μπεντό (“Κύριος και Κυρία Αντελμάν”), ταξιδεύει πίσω στο παρελθόν για να ζήσει την στιγμή που του άλλαξε τη ζωή και να θυμηθεί πώς είναι να ζεις πραγματικά.
 
Ένα ψηλό κορίτσι
Προβολές: 19:15 εκτός Τετάρτης
Δραματική 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 137′
Ρωσική ταινία, σκηνοθεσία Καντεμίρ Μπαλάγκοφ με τους: Βικτώρια Μιροσνιτσένκο, Βασίλισα Περελίτζινα, Αντρέι Μπικόφ
.
Λένινγκραντ, 1945.Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος έχει αφήσει την πόλη σε συντρίμμια, τους ανθρώπους εξαντλημένους σωματικά και ψυχικά. Η πολιορκία τελείωσε αλλά η μάχη για τη ζωή συνεχίζεται. Δύο νεαρές γυναίκες, η Ίγια και η Μασά προσπαθούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους.
-Βραβείο Σκηνοθεσίας & FIPRESCI UnCertainRegard Φεστιβάλ Καννών
-Υποψηφιότητα της Ρωσίας για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας

 

Ευτυχία
Προβολές: 21:30 εκτός Τετάρτης
 
Ουρανός / Cielo – Τετάρτες στο Λιμάνι με το CineDoc
(Καναδάς – Χιλή, 2017) Σκηνοθεσία: Alison Mc Alpine. Έγχρωμο, 78΄.
Ένα ονειρικό οδοιπορικό στην έρημο της βόρειας Χιλής, αφιερωμένο στην ομορφιά του νυχτερινού ουρανού. Κινούμενο μεταξύ ποίησης και επιστήμης, το Cielo ξενυχτάει με τους κυνηγούς πλανητών στα αστεροσκοπεία της Ατακάμα και με τους κατοίκους της ερήμου, μεταφέροντας τις ιστορίες, τους μύθους και τις υπαρξιακές αναζητήσεις τους. Μια σπάνια κινηματογραφική εμπειρία που μας μεταφέρει την αίσθηση του δέους μπροστά στο θέαμα του έναστρου ουρανού και μας καλεί να στοχαστούμε τη θέση μας στο σύμπαν.
Προβολές: Τετάρτη στις 21.00
 
ΒΑΚΟΥΡΑ (τηλ. 2310-233-665):
Αίθουσα 1:
Ουπς! Ο Νώε έφυγε…(μεταγλωττισμένη)
Προβολές: Κυριακή 11:00)
Ooops! Noah Is Gone…
Animation 2015 | Έγχρ. | Διάρκεια: 86′
Γερμανοβελγική ταινία, σκηνοθεσία Τόμπι Γκένκελ, Σον ΜακΚόρμακ
.
Αναρωτηθήκατε ποτέ τι απέγιναν όλα τα ζωάκια που δεν κατάφεραν να επιβιβαστούν στην Κιβωτό του Νώε; Με αυτήν την πανέξυπνη ιδέα ως αφετηρία, ας σαλπάρουμε για μια ξεκαρδιστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων παρέα με αξιαγάπητα ζωάκια που θα ανακαλύψουν τι σημαίνει φιλία και αγάπη – ενώ ο κόσμος κυριολεκτικά χάνεται!
 
Playmobil: Η ταινία (μεταγλωττισμένη)
Προβολές: Κυριακή 12:30
Animation 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 99′
Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες
.
Όταν ο μικρότερος αδελφός του Τσάρλι εξαφανίζεται απροσδόκητα στο μαγευτικό, κινούμενο σύμπαν του PLAYMOBIL®, η Μάρλα καταβάλει όλες της τις προσπάθειες για να επιστρέψει σπίτι. Ενώ ξεκινάει το φανταστικό της ταξίδι στους εντυπωσιακούς νέους κόσμους, η Μάρλα συνεργάζεται με μερικούς απίθανους και ηρωικούς νέους φίλους: τον ομαλό οδηγό τροχόσπιτων Ντελ, τον αστείρευτο και χαρισματικό μυστικό πράκτορα Ρεξ Ντάσερ, ένα ολόψυχο ρομπότ, μία νεράιδα και πολλούς άλλους. Μέσα από τη ζωντανή τους περιπέτεια, η Μάρλα και ο Τσάρλι συνειδητοποιούν ότι ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή, ο καθένας μπορεί να επιτύχει το οτιδήποτε όταν πιστεύει στον εαυτό του!
 
Τζούντι
(Προβολές: Πέμπτη έως Σάββατο 17.00
Δραματική 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 118′
Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Ρούπερτ Γκουλντ με τους: Ρενέ Ζελβέγκερ, Τζέσι Μπάκλεϊ, Φιν Γουίτροκ
 .
Στο Λονδίνο του 1969 η ξεπεσμένη Τζούντι Γκάρλαντ ετοιμάζεται για μια σειρά συναυλιών. Κι ενώ η ίδια προσπαθεί να ξεφύγει από τους εφιάλτες της παιδικής της ηλικίας, ο αλκοολισμός, ο εθισμός στα χάπια και ο απρόβλεπτος χαρακτήρας της είναι έτοιμοι να τινάξουν στον αέρα την τελευταία ελπίδα της να ορθοποδήσει.
 
Joker
Προβολές: Κυριακή έως Τετάρτη 17.00
 
Κατηγορώ
Προβολές: 19.00, εκτός Δευτέρας
 
1917
Προβολές: 21.15, Δευτέρα 19.00
 
Μεφίστο
Προβολές: Δευτέρα 27 – 21.00
 
Αιθουσα 2:
Οικογένεια Άνταμς (μεταγλωττισμένη)
Προβολές: Κυριακή 11:00
Animation 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 86′
Αμερικανοκαναδική ταινία, σκηνοθεσία Γκρεγκ Τίρναν, Κόνραντ Βέρνον
Μετακομίζοντας σε έναν απομονωμένο πύργο για να ξεφύγουν από τους ανθρώπους που τους θεωρούν απειλητικά τέρατα, τα μέλη της εκκεντρικής οικογένειας Άνταμς δεν έχουν υπολογίσει την επιθυμία της μικρής Γουένσντεϊ για συντροφιά και τις ύπουλες διαθέσεις μιας διάσημης τηλεπερσόνας.
 
Μετα-Μορφωμένοι πράκτορες (μεταγλωττισμένη)
Προβολές: Κυριακή 12:30
Animation 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 101′
Κατάλληλη για όλες τις ηλικίεςAμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Νικ Μπρούνο, Τρόι Κουέιν

.
Ο πιο διάσημος μυστικός πράκτορας στον κόσμο αντιμετωπίζει ένα απρόβλεπτο πρόβλημα. Ένας πανέξυπνος πιτσιρικάς που λατρεύει τις εφευρέσεις του δίνει να δοκιμάσει ένα διάλυμα δικής του επινόησης και τον μεταμορφώνει σε περιστέρι. Το χειρότερο, όμως, είναι άλλο: Δεν μπορεί να βρει το αντίδοτο
 
Ιστορία γάμου
Προβολές: 17.00
Δραματική 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 136′
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Νόα Μπάουμπακ με τους: Άνταμ Ντράιβερ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Λόρα Ντερν
 
.
Ο Τσάρλι, ένας θεατρικός σκηνοθέτης στην εναλλακτική σκηνή της Νέας Υόρκης και η Νικόλ, μια υποσχόμενη ηθοποιός που δεν έχει ξεδιπλώσει το ταλέντο της, περιγράφουν εναλλάξ το τι αγαπούν ο ένας στον άλλο, μετά από δέκα χρόνια γάμου. Τα λεγόμενά τους συνοδεύονται από ένα μοντάζ των προσωπικών τους στιγμών, που αποπνέουν μια αίσθηση απόλυτης φυσικότητας: σαν μια γλυκιά αδιάκριτη ματιά στη ζωή που βρίσκει πάντα τον τρόπο να διαβρώσει τα ανθρώπινα αισθήματα. Ένα πολυεπίπεδο «δράμα διαζυγίου» που ισορροπεί ανάμεσα στο δάκρυ και το χαμόγελο και βυθίζεται στα άδυτα ενός ακατανόητου λαβύρινθου: ο χωρισμός είναι κάτι τόσο πιο βαθύ από το απλό τέλος μιας ιστορίας.
 
Οι δύο Πάπες
Προβολές: 19.15
Δραματική κομεντί 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 125′
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Φερνάντο Μεϊρέγιες με τους: Άντονι Χόπκινς, Τζόναθαν Πράις, Χουάν Μινουγίν
Πίσω από τα τείχη του Βατικανού, ο συντηρητικός Πάπας Βενέδικτος (Άντονι Χόπκινς) και ο φιλελεύθερος μελλοντικός Πάπας Φραγκίσκος (Τζόναθαν Πράις) πρέπει να βρουν κοινό έδαφος για να συνεχίσουν την πορεία της Καθολικής Εκκλησίας. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φερνάντο Μεϊρέγιες, γνωστός για τις ταινίες «Περί Τυφλότητος», «Ο Επίμονος Κηπουρός» και «Η Πόλη του Θεού». Μια ενδόμυχη ματιά στην ιστορική αυτή στιγμή για την Καθολική Εκκλησία με πρωταγωνιστές τους Άντονι Χόπκινς και Τζόναθαν Πράις σε ερμηνείες υψηλού επιπέδου που ήδη συζητιούνται για τα βραβεία Όσκαρ.
 
Παράσιτα
Προβολές: 21.30
Σινεφίλ 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 132′
Νοτιοκορεάτικη ταινία, σκηνοθεσία Μπονγκ Τζουν – χο με τους: Σονγκ Κανγκ – Χο, Γιανγκ Χίε – τζιν, Τζο Γέο – τζεόνγκ, Παρκ Σο – νταμ
Η οικογένεια των Κιμ είναι αγαπημένη, αλλά είναι όλοι τους άνεργοι και το μέλλον τους διαγράφεται ζοφερό. Ο γιος της οικογενείας βρίσκει δουλειά ως καθηγητής ιδιαιτέρων κι ελπίζει επιτέλους σε σταθερό εισόδημα. Κουβαλώντας τις προσδοκίες όλης του της οικογένειας, πηγαίνει για συνέντευξη στο σπίτι των Παρκ- ιδιοκτητών μια διεθνούς εταιρίας πληροφορικής, για να συναντήσει την κυρία του σπιτιού. Μετά την πρώτη αυτή συνάντηση, ξεκινάει ένας χείμαρρος ατυχών συμβάντων.
Χρυσός Φοίνικας στο Φεστιβάλ Καννών 2019
 
ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ
(Βασ. Ολγας 150, τηλ. 2310-834-996)
Εισιτήρια: Κανονικό 8€. Προσφορά Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 4€ το άτομο. Παιδικό, φοιτητικό, ανέργων, άνω των 65, Α.Μ.Ε.Α. 6€
 
Ενωμένες πατούσες (μεταγλωττισμένη)
Προβολές: Σάββατο και Κυριακή 16.30
 
Ντούλιτλ (μεταγλωττισμένη)
Προβολές: 16.15, Σάββατο και Κυριακή 14.30, εκτός Παρασκευής
Φαντασίας 2020 | Έγχρ. | Διάρκεια: 106′
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Στίβεν Γκέιγκαν με τους: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κάρμελ Λανιάντο, Χάρι Κολέτ, Αντόνιο Μπαντέρας, Μάικλ Σιν
Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ δίνει ζωή και φρέσκια ενέργεια σε έναν από τους πιο διαχρονικούς και λατρεμένους ήρωες της λογοτεχνίας σε αυτή τη ζωηρή αναβίωση της κλασικής ιστορίας του ανθρώπου που μπορούσε να επικοινωνεί με τα ζώα: τον Ντούλιτλ. Επτά χρόνια μετά το χαμό της συζύγου του, ο εκκεντρικός Δόκτωρ Ντούλιτλ (Ντάουνι Τζούνιορ) ξακουστός γιατρός και κτηνίατρος της Βασίλισσα Βικτώρια, έχει απομονωθεί στην κατοικία του, με μοναδική συντροφιά τα εξωτικά του ζώα. Όταν όμως η νεαρή βασίλισσα (Τζέσι Μπάκλεϊ) αρρωσταίνει σοβαρά, ο αυτοεξόριστος Ντούλιτλ αναγκάζεται να αναχωρήσει για μια επικών διαστάσεων περιπέτεια ώστε να αναζητήσει το αντίδοτο σε ένα μυθικό νησί. Θα πρέπει να επανακτήσει λοιπόν τις ικανότητες και το κουράγιο του, καθώς θα αναζητήσει παλιούς αντιπάλους του και θα ανακαλύψει θαυμαστά πλάσματα.
 
Ευτυχία
Προβολές: 18.10, εκτός Παρασκευής
Δραματική 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 123′
Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Άγγελος Φραντζής με τους: Κάτια Γκουλιώνη, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Ντίνα Μιχαηλίδου, Θάνο Τοκάκη
.
Ένα κορίτσι, μικροπαντρεμένο, ταξιδεύει από το Αϊδίνι στην Ελλάδα με τη μητέρα και τις δύο της κόρες. Στο πλοίο του ξενιτεμού παίρνει απόφαση να μην αφήσει τη ζωή να την προσπεράσει, αλλά να τη ζήσει, όπως θέλει. Και τη ζει! Γράφει ακατάπαυστα σε ό,τι πιάνει το μελάνι, από χαρτοπετσέτες και κουτιά από τσιγάρα μέχρι υπόλοιπα λογαριασμών. Καπνίζει, ερωτεύεται με πάθος, χαρτοπαίζει με θράσος σε πολυτελή σαλόνια, αλλά και σε παράνομα υπόγεια. Μία δασκάλα που γίνεται ηθοποιός στα μπουλούκια και στο θέατρο, μία ποιήτρια που γίνεται η μεγαλύτερη Ελληνίδα στιχουργός του λαϊκού τραγουδιού. Συνεργάζεται με όλες τις διάσημες μουσικές προσωπικότητες της χώρας, από τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Απόστολο Καλδάρα, ως τον Μανώλη Χιώτη, τον Αντώνη Ρεπάνη και τον Μάνο Χατζιδάκι, υψώνοντας θαρραλέα ανάστημα, σε έναν σκληρό και τυπικά ανδροκρατούμενο κόσμο..
 
Η αλήθεια
Προβολές: 20.20, εκτός Παρασκευής
 
Η μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ
Προβολές: 22.10, εκτός Παρασκευής
Δραματική 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 129′
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κλιντ Ίστγουντ με τους: Πολ Γουόλτερ Χάουζερ, Σαμ Ρόκγουελ, Κάθι Μπέιτς, Τζον Χαμ, Ολίβια Γουάιλντ
«Μια βόμβα έχει μπει στο πάρκο Centennial. Έχετε 30′.» Ο κόσμος γνώρισε τον Ρίτσαρντ Τζούελ ως τον φύλακα που ανακάλυψε το βομβιστικό μηχανισμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ατλάντα το 1996. Η αναφορά του για τα γεγονότα τον μετέτρεψε σε ήρωα, που εξαιτίας της άμεσης δράσης του, έσωσε αμέτρητες ζωές από βέβαιο θάνατο. Ωστόσο, μέσα σε λίγες μόλις μέρες, ο επίδοξος αστυνομικός γίνεται ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος του FBI, κατηγορείται τόσο από τον Τύπο όσο και από το κοινό και στη ζωή του έρχονται τα πάνω κάτω. Απευθυνόμενος στον ανεξάρτητο δικηγόρο Γουάτσον Μπράιαντ, ο Τζούελ κατορθώνει να αποδείξει την αθωότητά του. Αλλά ο Μπράιαντ ξεπερνά τα όριά του, καθώς προσπαθεί να πολεμήσει τις συντονισμένες επιθέσεις του FBI, της GBI και του APD και να καθαρίσει το όνομα του πελάτη του, προσπαθώντας να αποτρέψει τον Ρίτσαρντ από το να εμπιστευτεί τους ίδιους τους ανθρώπους που θέλουν να τον καταστρέψουν.
 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΝ
(τηλ. 2310-261-727 Φιλ. Εταιρίας – Δημ. Μαργαρίτη
Εισιτήρια: Κανονικό 7€. Κάθε Δευτέρα 5€. Προβολές πριν τις 7μμ, 5€. Φοιτ. Άνω των 65, ανέργων: 5€
 
Τζότζο
Προβολές: 18.00 -20.00 – 22:00, Δευτέρα 19.00
.
Μέσα από τις φλόγες
Προβολές: 27/1 στις  21.00
 
ΦΑΡΓΚΑΝΗ ART
(Αγ. Παντελεήμονος 10 , Αρχή Ιασωνίδου- Καμάρα, τηλ. 2310-208-007)
Κανονικό εισιτήριο 7€. Εισιτήρια: Προσφορά Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 4€ το άτομο
Παιδικό, φοιτητικό, ανέργων, άνω των 65, Α.Μ.Ε.Α. 5€
 
Ενωμένες πατούσες (μεταγλωττισμένη)
Προβολές: Σάββατο και Κυριακή 16.20
 
Ντούλιτλ (μεταγλωττισμένη)
Προβολές: 16.10, Σάββατο 14.15, εκτός Κυριακής
 
Ευτυχία
Προβολές: 18.00
 
Cats
Προβολές: 20.10, Κυριακή 22.40
 
Η μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ
Προβολές: 22.05, εκτός Κυριακής
 
«Το εργαστήρι του Δρ.Καλιγκάρι»
Live Μουσική από τους The Prefabricated Quartet
.
 ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ
ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 23/01/2020 – 29/01/2020
Τσιμισκή 43 & Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων: www.odeon.gr & www.i-ticket.gr
Τηλεφωνικό κέντρο: 14560 (με χρέωση ανά λεπτό: 0,52€ από σταθερό & 0,99€ από κινητό)
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .1
ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ (μεταγλ)
ΣΑΒ, ΚΥΡ: 16.00
 
Η ΓΚΟΥΒΕΡΝΑΝΤΑ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.10, 20.20, 22.30
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .2
ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ (μεταγλ)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.20
ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 16.10
 
… ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 20.30, 22.50
Δραματική 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 111′
Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Γιάννης Παπαδάκος με τους: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κατερίνα Γερονικολού, Όλγα Δαμάνη
Ο Πέτρος είναι ένας 35αρης επιτυχημένος σεφ και συλλέκτης βινυλίων που ψάχνει τον εαυτό του σε εφήμερες σχέσεις και νυχτερινές εξορμήσεις. Η Ζωή είναι μία ρομαντική κοπέλα που σχεδιάζει και ράβει παιδικά κοστούμια και ενδιαφέρεται για μια σταθερή σχέση. Οι δύο κόσμοι τους θα τεθούν υπό αμφισβήτηση όταν θα συναντηθούν τυχαία σε ένα βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο ένας δυνατός έρωτας θα γεννηθεί και θα επηρεάσει τη ζωή τους. Για πάντα!
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .3
ΝΤΟΥΛΙΤΛ (μεταγλ)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.40
ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 16.20
 
1917
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 21.00
Πολεμική 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 119′
Αγγλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σαμ Μέντες με τους: Ντιν – Τσαρλς Τσάπμαν, Τζορτζ ΜακΚέι, Κόλιν Φερθ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μαρκ Στρονγκ

Στην καρδιά του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, δύο νεαροί Βρετανοί στρατιώτες, ο Σκόφιλντ (Τζορτζ Μακέι) και ο Μπλέικ (Ντιν-Τσαρλς Τσάπμαν) αναλαμβάνουν μια δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή. Σε μια μάχη ενάντια στο χρόνο, πρέπει να περάσουν στα εδάφη του αντιπάλου και να παραδώσουν ένα μήνυμα που θα σταματήσει μια θανάσιμη επίθεση σε εκατοντάδες στρατιώτες. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο αδερφός του Μπλέικ.
 
Η ΓΚΟΥΒΕΡΝΑΝΤΑ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 23.30
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .4
ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (μεταγλ)
ΣΑΒ, ΚΥΡ: 16.15
 
CATS
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.30, 20.50, 23.10
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .5
1917
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 17.30, 20.00, 22.30
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .6
PLAYMOBILHTAINIA (μεταγλ)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 17.10
 
ΚΑΤΗΓΟΡΩ…!
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 19.20
Δραματική 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 132′
Γαλλοιταλική ταινία, σκηνοθεσία Ρομάν Πολάνσκι με τους: Ζαν Ντιζαρντέν, Λουί Γκαρέλ, Εμανουέλ Σενιέ
Στις 5 Ιανουαρίου, 1895, ο λοχαγός Άλφρεντ Ντρέιφους, ένας νέος αξιωματικός του γαλλικού στρατού κατηγορείται άδικα πως κατασκόπευε για λογαριασμό της Γερμανίας και καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη στο Νησί του Διαβόλου. Ανάμεσα στους μάρτυρες αυτού του εξευτελισμού είναι ο Ζορζ Πικάρ, ο οποίος παίρνει προαγωγή για να διοικήσει τη μονάδα στρατιωτικής αντικατασκοπείας που τον εντόπισε. Όταν, όμως, ο Πικάρ ανακαλύπτει πως τα μυστικά εξακολουθούν να διαδίδονται στους Γερμανούς, παρασύρεται σε ένα επικίνδυνο λαβύρινθο εξαπάτησης και διαφθοράς που απειλεί όχι μόνο την τιμή του αλλά και τη ζωή του.
 
BAD BOYS FOR LIFE
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 22.00
Περιπέτεια 2020 | Έγχρ. | Διάρκεια: 123′
Αμεριακανική ταινία, σκηνοθεσία Αντίλ Ελ Αρμπί, Μπιλάλ Φαλάχ με τους: Γουίλ Σμιθ, Μάρτιν Λόρενς, Βανέσα Χάτζενς
Πάνω που ο ντετέκτιβ Marcus αρχίζει να αποσύρεται από την ενεργό δράση και να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην οικογένεια του, εμφανίζεται μία θανάσιμη απειλή στη ζωή του συναδέλφου του Mike. Ο Marcus πρέπει να βοηθήσει, άλλωστε, ο Mike είναι κι αυτός οικογένεια. Η άκρως επικίνδυνη καινούρια αποστολή είναι υπόθεση και των δύο.
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .7
ΕΥΤΥΧΙΑ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 17.00, 19.30, 22.10
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .8
ΤΖΟΤΖΟ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 17.20, 19.50, 22.20
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
 
ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 23/01/2020 – 29/01/2020
 
Τομπάζη 15, Πυλαία, Εμπορικό Κέντρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
 
Πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων: www.odeon.gr & www.i-ticket.gr
 
Τηλεφωνικό κέντρο: 14560 (με χρέωση ανά λεπτό: 0,52€ από σταθερό & 0,99€ από κινητό)
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .1
PLAYMOBILHTAINIA (μεταγλ)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 17.20
ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 15.00
ΚΥΡ: και 12.50
 
1917
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 20.00, 22.30
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .2
ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ (μεταγλ)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.30
ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 16.30
ΚΥΡ: και 12.30, 14.30
 
ΕΥΤΥΧΙΑ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 20.30
 
Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΜΙΝΤΓΟΥΕΙ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 23.00
Πολεμική 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 138′
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρόλαντ Έμεριχ με τους: Εντ Σκρέιν, Γούντι Χάρελσον, Λιούκ Γουίλσον, Μάντι Μουρ, Ντένις Κουέιντ
 
Η Ναυμαχία του Μίντγουεϊ εξιστορεί μία από τις πιο φημισμένες μάχες μεταξύ του αμερικανικού και ιαπωνικού στόλου, που έδωσε στις αμερικανικές δυνάμεις το προβάδισμα στο μέτωπο του Ειρηνικού στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η ταινία, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, αφηγείται την ιστορία των αξιωματικών και των στρατιωτών, που χρησιμοποίησαν το ένστικτο τους, το σθένος τους και τον ηρωισμό τους για να νικήσουν τον εχθρό, παρά τις αντίξοες
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .3
ΝΤΟΥΛΙΤΛ (μεταγλ)
ΣΑΒ, ΚΥΡ: 16.40
ΚΥΡ: και 12.00, 14.20
 
ΕΥΤΥΧΙΑ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 19.00
 
ΚΑΤΗΓΟΡΩ…!
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 21.30
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .4
ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ (μεταγλ)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 17.40
ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 15.20
ΚΥΡ: και 13.00
 
Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΤΖΟΥΕΛ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 19.50
 
ΤΖΟΤΖΟ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 22.40
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .5
ΝΤΟΥΛΙΤΛ (μεταγλ)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.00
ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 15.40
ΚΥΡ: και 13.20
 
BAD BOYS FOR LIFE
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 20.20, 22.50
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .6
ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ (μεταγλ)
ΠΕΜ & ΣΑΒ ΕΩΣ ΤΡΙ: 17.30
ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 15.30
ΚΥΡ: και 13.30
 
CATS
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 19.30, 21.50
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .7
ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (μεταγλ)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 17.00
ΚΥΡ: και 12.20, 14.50
 
ΝΤΟΥΛΙΤΛ (υποτιτλισμένο)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 19.10
 
ΤΖΟΤΖΟ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 21.20
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .8
JUMANJI: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΙΣΤΑ (μεταγλ)
ΣΑΒ, ΚΥΡ: 16.10
ΚΥΡ: και 13.40
Περιπέτεια 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 123′
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζέικ Κάσνταν με τους: Ντουέιν Τζονσον, Τζακ Μπλακ, Κέβιν Χαρτ, Κάρεν Γκίλαν
Οι τέσσερις έφηβοι που επιβίωσαν από τις δοκιμασίες της προηγούμενης ταινίας επιστρέφουν σπίτι τους για τα Χριστούγεννα. Είναι πια φοιτητές και προσπαθούν να περάσουν στην επόμενη φάση της ζωής τους. Όταν ο Spencerεπιστρέφει στο παιχνίδι, η Martha, oFridge και η Bethany πρέπει να ανασυνταχθούν και να ξαναμπούν στον κόσμο του Jumanji για να τον σώσουν με κάθε κόστος. Το παιχνίδι όμως έχει πια χαλάσει. Ό,τι ήξεραν για το Jumanji δεν ισχύει πια, καθώς ανακαλύπτουν καινούριες περιοχές πέρα από τη ζούγκλα. Είναι αχανές, πιο επικίνδυνο και γεμάτο παγίδες και ο μόνος τρόπος να βγουν ζωντανοί είναι να στηριχτούν στις δυνάμεις τους, για να επιβιώσουν από τις αλλαγές του παιχνιδιού και να σώσουν τον Spencer.
 
1917
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.40, 21.10
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .9
ΤΖΟΤΖΟ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 17.30, 19.50
ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 15.10
Η ΓΚΟΥΒΕΡΝΑΝΤΑ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 22.20
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .10
ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ (μεταγλ)
ΣΑΒ, ΚΥΡ: 16.20
 
Η ΓΚΟΥΒΕΡΝΑΝΤΑ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.50, 21.00, 23.10
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .11
1917
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 17.10
ΚΥΡ: και 12.10, 14.40
 
Η ΓΚΟΥΒΕΡΝΑΝΤΑ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 19.40
 
ΕΥΤΥΧΙΑ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 22.00
 
 
VILLAGE CINEMA COSMOS
11ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης ‑ Μουδανιών Τηλέφωνο Πληροφοριών: 2310 487810
Τηλ. Πωλήσεις: 1 48 48 www.villagecinemas.gr
 
VILLAGE ‑ Αίθουσα .1
…ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΠΕΜ έως ΤΕΤ : 19.00‑21.30
 
CATS
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 16.30
 
Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΤΖΟΥΕΛ
ΠΕΜ έως ΤΕΤ : 00.00
ΟΥΠΣ! Ο ΝΩΕ ΕΦΥΓΕ… (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 12.30‑14.30 (μεταγλ.)
 
VILLAGE ‑ Αίθουσα .2
CATS
ΠΕΜ έως ΤΕΤ : 21.15‑23.45
 
ΝΤΟΥΛΙΤΛ (ΥΠΟΤΙΤΛ.)
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 18.40 (υποτιτλ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 14.00‑16.20‑18.40 (υποτιτλ.)
 
ΟΥΠΣ! Ο ΝΩΕ ΕΦΥΓΕ… (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 12.00 (μεταγλ.)
 
VILLAGE ‑ Αίθουσα .3
ΤΖΟΤΖΟ
ΠΕΜ έως ΤΕΤ : 18.00‑20.30‑23.00
 
ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 13.20‑15.40 (μεταγλ.)
 
VILLAGE ‑ Αίθουσα .4
1917
ΠΕΜ έως ΤΕΤ : 19.40‑22.15
 
JUMANJI: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΙΣΤΑ (ΥΠΟΤΙΤΛ.)
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 17.00 (υποτιτλ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 14.20‑17.00 (υποτιτλ.)
 
ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 12.00 (μεταγλ.)
 
VILLAGE ‑ Αίθουσα .5
ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 17.45 (μεταγλ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 13.30‑15.40‑17.45 (μεταγλ.)
 
Η ΓΚΟΥΒΕΡΝΑΝΤΑ
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ, ΔΕΥ, ΤΕΤ : 19.50‑22.00‑00.10
ΤΡΙ : 00.10
 
VILLAGE ‑ Αίθουσα .6 ‑ VMAX
ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 14.10‑16.30 (μεταγλ.)
 
ΕΥΤΥΧΙΑ
ΠΕΜ έως ΤΕΤ : 18.50‑21.45
 
VILLAGE ‑ Αίθουσα .7
1917
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ, ΔΕΥ, ΤΕΤ : 23.30
 
ΕΥΤΥΧΙΑ
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΣΑΒ, ΚΥΡ, ΔΕΥ, ΤΕΤ : 20.50
Η ΓΚΟΥΒΕΡΝΑΝΤΑ
ΤΡΙ : 19.50‑22.00
 
ΝΤΟΥΛΙΤΛ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΕΤ : 18.30 (μεταγλ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 13.50‑16.10‑18.30 (μεταγλ.)
 
VILLAGE ‑ Αίθουσα .8
BAD BOYS FOR LIFE
ΠΕΜ έως ΤΕΤ : 20.00‑22.40
 
ΝΤΟΥΛΙΤΛ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 17.30 (μεταγλ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 12.50‑15.10‑17.30 (μεταγλ.)
 
VILLAGE ‑ Αίθουσα .9 ‑ Vkids
JUMANJI: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΙΣΤΑ (ΥΠΟΤΙΤΛ.)
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 21.45 (υποτιτλ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 22.15 (υποτιτλ.)
 
ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 17.00 (μεταγλ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 17.30 (μεταγλ.)
 
ΝΤΟΥΛΙΤΛ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 19.15 (μεταγλ.)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 15.00‑19.45 (μεταγλ.)
 
VILLAGE ‑ Αίθουσα .10 ‑ COMFORT
ΕΥΤΥΧΙΑ
ΠΕΜ έως ΤΕΤ : 20.20
 
Η ΓΚΟΥΒΕΡΝΑΝΤΑ
ΠΕΜ έως ΤΕΤ : 23.00
πηγή: kulturosupa.gr
Γιαννιτσών 61 & Κωλέττη 34
2310515351 (16:00-19:00)
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ