Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
16.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Η “Τζασμίν” έρχεται το Μάρτιο στο Θέατρο Ράδιο Σίτυ

Η πολυβραβευμένη παράσταση “Τζασμίν” (2 θεατρικά βραβεία κοινού Αθηνοράματος : Βραβείο ερμηνείας στην Ελένη Ράντου, Βραβείο σκηνογραφίας στην Μαγιού Τρικεριώτη), μετά από δυο χρόνια επιτυχίας στο θέατρο Διάνα στην Αθήνα, έρχεται στην Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Ράδιο Σίτυ (Παρασκευοπούλου 9, τηλ.2310 824 970 &  819 153) από 12 Μαρτίου έως 12 Απρίλιου.

Ένα σπουδαίο θεατρικό έργο πάνω στα χαμένα μεγαλεία, μια παράσταση εξαιρετικών ηθοποιών, μια ερμηνεία ζωής από την Ελένη Ράντου και μια εμπνευσμένη σκηνοθεσία από τον Σταμάτη Φασουλή.

 

Λίγα λόγια για τη Τζάσμιν:

Μια πλούσια χρεωκοπημένη Νεοϋορκέζα, η Τζάσμιν (Ελένη Ράντου), μετά τη διάλυση του γάμου της και την οικονομική καταστροφή του άντρα της Αλ (Μέμος Μπεγνής) προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της από την αρχή. Αναγκάζεται, άφραγκη πλέον, να μετακομίσει στην αδερφή της Τζίντζερ (Καλλιρρόη Μυριαγκού) σε μια λαϊκή συνοικία του Σαν Φρανσίσκο, τη στιγμή που  η αδερφή της ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Τσίλυ (Παντελή Δεντάκη). Η απέχθεια της Τζάσμιν προς τον Τσίλυ είναι κεραυνοβόλα και οι συγκρούσεις ανάμεσά τους πυροδοτούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Στην προσπάθεια της Τζάσμιν να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της, σ’ ένα εχθρικό περιβάλλον, το παρελθόν  στοιχειώνει το παρόν με απρόβλεπτες συνέπειες.

Το σενάριο του Γούντυ Άλλεν στηριγμένο σε μια άλλη εκδοχή του Λεωφορείο ο Πόθος, περιγράφει με μοναδικά κωμικοτραγικό τρόπο το οδοιπορικό της πτώσης και την τραυματική εμπειρία της απώλειας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σενάριο: Γούντυ Άλλεν

Θεατρική απόδοση: Ελένη Ράντου, Βαγγέλης Χατζηνικολάου

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής

Σκηνικά: Μαγιού Τρικεριώτη

Βοηθός σκηνογράφου: Δήμητρα Χίου

Κοστούμια: Κική Γραμματικοπούλου

Βοηθός ενδυματολόγου: Κρυσταλία Λιονάκη

Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης

Κίνηση: Αντιγόνη Γύρα

Μουσική επιμέλεια: Ιάκωβος Δρόσος

Φωτογραφίες: Γιώργος Καβαλλιεράκης

 

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ελένη Ράντου, Μέμος Μπεγνής, Καλλιρρόη Μυριαγκού ,Παντελής Δεντάκης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Νεκτάριος Φαρμάκης.

 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ :

Τετάρτη : 7.00 μμ

Πέμπτη : 8.00 μμ

Παρασκευή : 9.00 μμ

Σάββατο : 8.00 μμ

Κυριακή : 7.00 μμ

 

Προπώληση εισιτηρίων : Ταμείο Θεάτρου (τηλ. 2310 824 970 819 153)

& viva.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ