Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
23.5 C
Thessaloniki
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
spot_img

Με επιτυχία η δράση αλληλεγγύης του σωματείου “Μονοπάτια και Στόχοι” με το “Ταξίδι Ονείρου”

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του σωματείου «Μονοπάτια και Στόχοι» να στηρίξει τον μικρό Ηλία, που νοσεί και πρέπει να συνεχίσει την θεραπεία πρωτονίων, στο εξωτερικό. Οι φίλοι του σωματείου έσπευσαν χθες Κυριακή στο  Θεατράκι του Δήμου Νεάπολης – Συκεών για να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση – κωμωδία «Φραγκεστάιν για κλάματα», του Μελ Μπρούκς, σε μετάφραση – διασκευή Φώτη Σπύρου, που παρουσιάστηκε με αποκλειστικό σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για τον Ηλία.

Η παράσταση ήταν εξαιρετική, σύμφωνα με τα σχόλια των θεατών, με μοναδικές ερμηνείες από τους ηθοποιούς της Θεατρικής Ομάδας “Ταξίδι Ονείρου”, άψογη σκηνοθεσία από τον Βαγγέλη Ηλιάδη και πρόσφερε άφθονο γέλιο στους θεατές.

“Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες στην θεατρική ομάδα ‘Ταξίδι Ονείρου’ για την εξαιρετική παράσταση που έδωσαν εθελοντικά για τον Ηλία. Οι θεατές έμειναν ικανοποιημένοι, γέλασαν με την ψυχή τους. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον κόσμο, που μια τέτοια ημέρα με πλήθος άλλων εκδηλώσεων, λόγω αποκριάς και με ντέρμπι ποδοσφαίρου επέλεξαν να έρθουν και να υποστηρίξουν τη δράση αλληλεγγύης”, τόνισε η κ. Ειρήνη Μαρία Παπαδάκη (τέταρτη από αριστερά στην φωτογραφία του θέματος), πρόεδρος του νεοσύστατου σωματείου “Μονοπάτια και Στόχοι”, που διοργάνωσε την δράση αλληλεγγύης.

Η κ. Παπαδάκη ευχαρίστησε και τους συλλόγους που υποστήριξαν τη δράση, και συγκεκριμένα τους συλλόγους: Ένα παιδί κοιτά τα άστρα, Φίλοι Ρετζικίου, Ποντιακός Σύλλογος Πεύκων Παρχάρ, Ομάδα στήριξης Πεύκων για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό, Σύλλογος Ποντίων Νεάπολης, Σύλλογος Γυναικών Εστία, Αγία Φωτεινή Νεαπολίτισσα.

Επίσης, ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο παιδείας και διοικητικών υπηρεσιών δήμου Νεάπολης Συκεών κ. Μιχάλη Βουλγαρίδη, τους συμβούλους κ. Κατερίνα Τσουκαλά, κ. Ιωάννα Ίτσιου, κ. Βασίλη Πολυτσίνο, την Πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας Νεάπολης κ. Χριστίνα Τερζή και την κ. Αυγή Σαρρή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ