Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
22.4 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_img

«Καλοστραθιά Αμέλια» στο Θέατρο Αθήναιον

Η θεατρική ομάδα «ΟΛΑ ΚΑΛΑ» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 33ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης – Άσυλο του Παιδιού, μετά τις επιτυχημένες soldout προηγούμενες παραστάσεις της, επιστρέφει και παρουσιάζει στο Θέατρο Αθήναιον την ανατρεπτική κωμωδία «Καλοστραθιά Αμέλια», σε κείμενο του Γιώργου Μπουρονίκου και σκηνοθεσία Αγγελικής Σαπάτρα.

Η Καλοστραθιά, που σημαίνει καλό δρόμο-καλή στράτα, είναι μία έκφραση της Κρήτης. Πώς ανταμώνουν όμως οι δρόμοι του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας με την Amelia Earhart,την πρώτη γυναίκα πιλότο που κατάφερε μία υπεραντλατική πτήση;

Όλα μπορούν να συμβούν σε μία θεατρική παράσταση ή καλύτερα σε δύο θεατρικές παραστάσεις αρκεί ο θεατράρχης να είναι αμελής.

Και όλα μπορούν να πάνε από το κακό στο χειρότερο όταν θα πρέπει την ίδια θεατρική σκηνή να την μοιραστούν μία ομάδα Κρητικών με απαρχαιωμένες, για τον ρόλο της γυναίκας, αντιλήψεις και ένας φεμινιστικός σύλλογος του Κορδελιού.

Ο μόνος συνδετικός κρίκος είναι η αγάπη τους για το θέατρο και μία πανέξυπνη ατρετσαρίστρια, που τίποτα δεν έχει ζήσει τελικά!!!

Η «ΟΛΑ ΚΑΛΑ» ενημερώνει : Τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για τις ανάγκες του σχολείου του 33ου Δημοτικού Θεσσαλονίκης – Άσυλο του Παιδιού. Κανένας συντελεστής – ηθοποιός – σκηνοθέτης – σκηνογράφος – ηχολήπτης δεν αμείβεται (σε χρήμα ή είδος) για τις παραστάσεις.

Θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ

Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 35 (στάση Σχολή Τυφλών)

Ημέρες παραστάσεων:

Παρασκευή 6/03 ώρα 21.00

Σάββατο 7/03 ώρα 21:00

Κυριακή 8/03 ώρα 18.00

 

Πληροφορίες

Παπανδρέου Μαριάννα 6944 33 29 39

Γενική είσοδος 7€

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ