Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Το ποιητικό έργο της Αναστασίας Χατζή στον Πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία “Ανατόλια”

“Χαρισματικός άνθρωπος, εξαιρετικής ποιότητας, με σημαντικό βάθος, που το καταλαβαίνει όποιος διαβάζει τα ποιήματα της”. Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία της προσωπικότητας της ποιήτριας Αναστασίας Χατζή – Μουλά, τα οποία τόνισε στην ομιλία της η Χαρούλα Παπαβασιλείου,  στην διάρκεια παρουσίασης του ποιητικού έργου της κ. Χατζή, την Τρίτη 3 Μαρτίου, στον Πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια» (Δ. Γούναρη 39, Καμάρα, τηλ. 2310 277113).

Από αριστερά Ευάγγελος Λαδόπουλος, Αναστασία Χατζή – Μουλά, Χαρούλα Παπαβασιλείου

Η κ. Παπαβασιλείου, εκπαιδευτικός και λογοτέχνης,  έκανε λόγο για έναν “βαθιά ευγενικό άνθρωπο που προσφέρει αφειδώς την βοήθεια της. Είναι άνθρωπος της προσφοράς” ενώ περιέγραψε ως μοναδικό το έργο της τιμώμενης ποιήτριας, που είναι αντιπροέδρος της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος.

 

 

Στα ιδιαίτερα στοιχεία των ποιημάτων της Αναστασίας Χατζή αναφέρθηκε στο χαιρετισμό της η κ. Γεωργία Γοργώ Αλεξίου (αριστερά στη φωτογραφία), λογοτέχνης, Πρόεδρος της ΕΛ.ΒΕ.

 

 

 

 

Ποιήματα απήγγειλαν τα μέλη της Ε.Λ.Β.Ε. και του «Λογοθέατρου Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης»: Προδρόμου Ζαχαρίας, Πασχάλης Παπαβασιλείου, Γιάννης Φωτίου, Ευάγγελος Λαδόπουλος, η ξεναγός-συγγραφέας Ευαγγελία Βακλαβά και η Βάσω Παπαχαραλάμπους, ηθοποιός-σκηνοθέτης.

Τραγούδια δικά του και άλλων τραγουδοποιών ερμήνευσε ο συνθέτης-τραγουδοποιός Μάκης Αϊβάζογλου (στη φωτογραφία κάτω). Επίσης ακούστηκε τραγούδι σε ποίηση της Αναστασίας Χατζή.

Η κ. Χατζή ευχαρίστησε τους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες και τους παρευρισκόμενους για την ιδιαίτερη τιμή που της έγινε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ