Γευστικό Πάρκο στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ

Γευστικό Πάρκο στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ

Το τετραήμερο Street Food Festival 2020 που διοργανώνει η δημιουργική ομάδα του Soul Food Thessaloniki είναι γεγονός και, για τέταρτη συνεχή χρονιά θα μετατρέψει τον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ, από την Πέμπτη 14 έως και την Κυριακή 17 Μαΐου 2020, στο μεγαλύτερο γευστικό και μουσικό πάρκο της πόλης.

Επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο, δύο μουσικά stages, τρία rest areas, kitchen lab, kids’ corner και πολλές ακόμα εκπλήξεις μας υπόσχονται οι διοργανωτές, ενώ πληροφορίες για τις επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να ζητήσουν στο email:soulfoodthessaloniki@gmail.com

Χιλιάδες foddies από την Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα, τουρίστες, παιδιά και μεγάλοι, ακόμη και οικογένειες που λατρεύουν το street food συνδυασμένο με καλή μουσική επισκέφτηκαν το περσινό τριήμερο τον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ, συμμετέχοντας στην εορταστική ατμόσφαιρα της εκδήλωσης. Δοκίμασαν γεύσεις από όλο τον κόσμο και στήριξαν την ιδέα του street food festival, κάνοντας ένα από τα σημαντικότερα γαστρονομικά Event της Θεσσαλονίκης.

Η «μυστική» συνταγή της επιτυχίας του φεστιβάλ, όπως λένε οι διοργανωτές, είναι: η αγάπη για το φαγητό, η καλή παρέα, οι νέες γεύσεις και φυσικά η ποικιλία που προσφέρει και αποτελεί σήμα κατατεθέν για την γαστρονομία της πόλης.

«Για το 2020 Δημιουργούμε μια Τετραήμερη γιορτή, ανοιχτή σε όλους! Μέσα από τις γεύσεις θέλουμε να αναζητήσουμε και να παρουσιάσουμε την κοινή γευστική ταυτότητα, να γνωρίσουμε το διαφορετικό και το ξένο, οι ουρανίσκοι μας να εξερευνήσουν νέες γεύσεις.

Για 4 μέρες θα ζωντανέψει ένα «γευστικό» χωριό με διαφορετικές κουζίνες απ’ όλο τον κόσμο, food market, kitchen lab, kids’ corner και μουσική από καλλιτέχνες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μαζί με DJs της πόλης!

Μεγαλύτερος στόχος μας είναι να αναδειχθεί η Θεσσαλονίκη σε γαστρονομική πρωτεύουσα της Ευρώπης, μέσω της τέχνης του φαγητού δρόμου!», υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.