Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Συνεδρίαση του δ.σ. της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος στο Δήμο Παύλου Μελά

Στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά , πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία,  την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής,  δεκάδες εκπρόσωποι των ποντιακών συλλόγων και ενώσεων  της Θεσσαλονίκης, άρχισαν να προσέρχονται στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση που απηύθυνε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων του Νομού Θεσσαλονίκης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε  έχουν τον χαρακτήρα του διευρυμένου και πραγματοποιούνται κάθε φορά σε πόλη διαφορετικού Συνδέσμου.

Παρουσία του Δημάρχου Παύλου Μελά  Δημήτρη Δεμουρτζίδη, του Γενικού Γραμματέα Κίμωνα Σαραφίδη και του προέδρου του  δημοτικής ενότητας Σταυρούπολης Χαράλαμπου  Σαραφίδη, ο Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης,  για μια ακόμη φορά ευχαρίστησε τον Δήμαρχο αλλά και όλο τον δήμο για την αμέριστη συμπαράσταση του,  καθώς και για την παραχώρηση προς χρήση ιδιόκτητου χώρου στην ομοσπονδία.

Το  διοικητικό συμβούλιο στην συνεδρίαση του  παρουσίασε  θέματα και ενέργειες  της ομοσπονδίας, ενώ σε άμεση συνομιλία που είχε με τους εκπροσώπους των σωματείων είχε την ευκαιρία να ακούσει  απόψεις και προτάσεις για θέματα  που  αφορούν την ομοσπονδία αλλά και τον ελληνισμό γενικότερα.

 

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου,  η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Απριλίου 2020 στην Αθήνα σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων  Νότιας Ελλάδος και Νήσων και την Κυριακή 3 Μαΐου 2020 στην Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ