Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
14.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Αυστηροί έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας Κορδελιού-Ευόσμου για την τήρηση του μέτρου της απαγόρευσης  κυκλοφορίας

Αυστηρούς ελέγχους για την τήρηση εφαρμογής του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, πραγματοποιεί από χτες η Δημοτική Αστυνομία Κορδελιού Ευόσμου,  καλύπτοντας περιοχές αιχμής, όπως κεντρικοί δρόμοι, πλατείες, πεζόδρομοι και πολυσύχναστα  σημεία του δήμου (τράπεζες, δημοτικά κτίρια).

Κλιμάκια της δημοτικής αστυνομίας διενεργούν ελέγχους στα έγγραφα κυκλοφορίας και μετακίνησης των πολιτών, εποπτεύοντας παράλληλα την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας με τα οποία λειτούργησαν σήμερα Τρίτη 24 Μαρτίου οι τρεις λαϊκές αγορές του Δήμου.

Για την εφαρμογή των κανόνων υγιεινής στις λαϊκές, η δημοτική αστυνομία διενήργησε ελέγχους για την τήρηση των αποστάσεων των πάγκων στα 5 μέτρα, της μείωσης κατά 50% των παραγωγών ανά κλάδο, καθώς και της απαγόρευσης πώλησης  άλλων προϊόντων εκτός τροφίμων και χαρτικών.

Στο πλαίσιο εντατικοποίησης των ελέγχων, η δημοτική αστυνομία βρίσκεται σε συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία, μεριμνώντας για την εφαρμογή των έκτακτων κυβερνητικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, σε πρωινό και απογευματινό ωράριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ