Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ενισχύεται ο ηλεκτροφωτισμός στην περιοχή άνωθεν του Περιφερειακού, στην περιοχή Ευόσμου

Στην υλοποίηση έργου ενίσχυσης των υποδομών ηλεκτροφωτισμού της περιοχής άνωθεν του περιφερειακού, προχωρά ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης του σοβαρού προβλήματος έλλειψης δικτύων φωτισμού της νεόδμητης αυτής περιοχής.

Το έργο, που βρίσκεται σε τροχιά εξέλιξης, περιλαμβάνει την τοποθέτηση δώδεκα (12) στύλων, αντίστοιχων φωτιστικών σωμάτων στην προέκταση της οδού Νυμφαίου (από Ακαδήμου έως Ωκεανού) και μέρος της οδού Κων/πόλεως. Πρόκειται για ένα κομβικό σημείο, που ενώνει τη Νέα Πολιτεία Ευόσμου με την άνωθεν της Εσωτερικής Περιφερειακής περιοχή, και το οποίο χρησιμοποιείται  καθημερινά για τη μετακίνηση των κατοίκων από και προς τις οικίες τους.

“Προωθώντας τον εκσυγχρονισμό του συνόλου του δημοτικού φωτισμού, ξεκινάμε τις παρεμβάσεις μας από μια περιοχή, η οποία διαχρονικά παρουσιάζει δραματικές ελλείψεις υποδομών. Στο σχεδιασμό μας είναι να προχωρήσουμε άμεσα στην επέκταση αντίστοιχων παρεμβάσεων σε όλο τον δήμο, καθώς οι ελλείψεις και τα προβλήματα ηλεκτροφωτισμού είναι μεγάλα” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Νέστορα Λαφαζανίδη, η ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού της νευραλγικής αυτής περιοχής, έρχεται να δώσει απάντηση σε ένα χρόνιο πρόβλημα, το οποίο συνδέεται άρρηκτα  με το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών, συμβάλλοντας στη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών  και στην αποφυγή κρουσμάτων εγκληματικότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ