Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Χαρμόσυνα θα χτυπήσουν αύριο οι καμπάνες στην Καλαμαριά

Χαρμόσυνα θα χτυπήσουν αύριο Τετάρτη, ανήμερα της Εθνικής Εορτής αλλά και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στους Ιερούς Ναούς της Μητρόπολης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης, οι καμπάνες θα ηχήσουν στις 11 το πρωί της 25ης Μαρτίου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Μητρόπολης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς:

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ.

Αύριο Τετάρτη 25 Μαρτίου, εορτή του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, κατά την οποία το Έθνος εορτάζει την Παλιγγενεσία και την επανάκτηση της Ελευθερίας του, στις 11.00 π.μ., θα χτυπήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των Ιερών Ναών της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Η συμβολική αυτή ενέργεια θα πραγματοποιηθεί για την ηθική ενίσχυση του λαού μας, κατά την περίοδο της ισχυρής δοκιμασίας που η πατρίδα και η ανθρωπότητα υφίσταται, αλλά και για την απόδοση τιμής στους Αγωνιστές του 1821, τους Ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης, που με τον αγώνα και την θυσία τους, έκτισαν εκ του μηδενός την σύγχρονη Ελλάδα και το περήφανο Έθνος μας.

Καλούμε τον λαό μας να γεμίσει τις αυλές και τα μπαλκόνια των κατοικιών με την Ελληνική Σημαία για την ανύψωση του φρονήματος όλων και την ενίσχυση όλων εκείνων που δοκιμάζονται από την μάστιγα της ασθένειας, αλλά και των Ιατρών και Νοσηλευτών μας, που αναλώνονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή του «πολέμου»”

 

φωτό: life-events

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ