Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Τηλεδιάσκεψη Αγγελοπούλου με Ζέρβα – Ο Δήμος Θεσσαλονίκης Κοινωνικός Εταίρος του “Ελλάδα 2021”

Τηλεδιάσκεψη με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα είχε, χθες, η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία πραγματοποιεί επαφές με δήμους της χώρας, ενόψει της επετείου για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Στη Θεσσαλονίκη η κ. Αγγελοπούλου επέλεξε βασικός εταίρος της Επιτροπής να είναι ο κεντρικός δήμος και ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του κεντρικού δήμου είχε ανακοινώσει ότι η Θεσσαλονίκη θα συμμετέχει στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. «Να είστε σίγουροι πως η Θεσσαλονίκη θα συμμετάσχει στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 με τρόπο μοναδικό. Θα συμμετάσχει γιατί η εθνική συνείδηση για εμάς είναι πλούτος και όχι περιορισμός», είχε δηλώσει την ημέρα της ορκωμοσίας του ο κ. Ζέρβας.

Η κ. Αγγελοπούλου επρόκειτο να επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη την περασμένη Τετάρτη 1η Απριλίου, προκειμένου να είχε συνάντηση με τον κ. Ζέρβα, ωστόσο, λόγω της κατάστασης στη χώρα με την πανδημία του κορωνοϊού, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Έτσι, χθες, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ίδιας η τηλεδιάσκεψη με τον κ. Ζέρβα. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, έγινε μια πρώτη συζήτηση για τη συνεργασία των δύο πλευρών και για τα επόμενα βήματα που πρέπει να δρομολογηθούν.

Πηγές από το δημαρχιακό μέγαρο αναφέρουν ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης πρόκειται να καταθέσει στην κ. Αγγελοπούλου έως την 1η Μάϊου ένα αρχικό σχέδιο προτάσεων για τις εκδηλώσεις που μπορεί να γίνουν εν όψει της διακοσιοστής επετείου της Επανάστασης του 1821. Παράλληλα θα προτείνει και πιθανούς άλλους εταίρους που θα μπορεί να έχει η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

«Συμφωνήσαμε ότι οι νέες συνθήκες που δημιουργούνται απαιτούν να επανακαθορίσουμε τις προτεραιότητές μας με βάση τις ανάγκες των ανθρώπων & της χώρας. Μπορεί όλα να αλλάζουν αλλά σταθερή μένει η αξία “Ν’ αγαπάς την ευθύνη”!», έγραψε κ. Αγγελοπούλου χθες στο twitter γνωστοποιώντας την επαφή της με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Πηγή: voria.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ