Αναβάλλεται για το 2021 το Thessaloniki Wine Show

Το THESSALONIKI WINE SHOW 2020 αναβάλλεται για το 2021. Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: Θεωρήσαμε ότι  το πρόγραμμα του THESSALONIKI WINE SHOW 2020 είναι αναγκαίο να αναβληθεί λόγω των επιπτώσεων του Κορονοϊού / Covid-19.  Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της διοργάνωσης θα είναι η Κυριακή 4 και η Δευτέρα 5 Απριλίου 2021.

Πήραμε αυτή την απόφαση έπειτα από εκτεταμένη επικοινωνία και διάλογο με όλες τις συνεργαζόμενες εταιρείες, τα οινοποιεία και τους συμμετέχοντες στις προγραμματισμένες ενέργειες του THESSALONIKI WINE SHOW.

Η πρόκληση ήταν ιδιαίτερη καθώς το χρονικό πλαίσιο διεξαγωγής της διοργάνωσης ήταν πολύ περιορισμένο, δεδομένων των εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών που τέθηκαν από το ξεκίνημα αυτής της ιδέας. Προδιαγραφές που αφορούσαν στην επιλογή του ιδανικού χρόνου τέλεσης της διοργάνωσης, στη λεπτομερή και ενδελεχή προετοιμασία της και τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την ενθουσιώδη ανταπόκρισή τους τα 109 οινοποιεία και τα δίκτυα διανομής που είχαν ήδη δηλώσει συμμετοχή, καταλαμβάνοντας κάθε διαθέσιμη θέση της έκθεσης!

Ευελπιστούμε στην κατανόηση σας και ευχόμαστε πάνω από όλα Υγεία και καλή επάνοδο σε όλους!