Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
25.4 C
Thessaloniki
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
spot_img

Ψηφιακά θα απονεμηθούν τα φετινά 10α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2020

Την ακύρωση της φετινής επετειακής απονομής των 10ων θεατρικών Βραβείων αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή των 10ων θεατρικών Βραβείων Θεσσαλονίκης.

«Ή πρωτοφανής κατάσταση που ζούμε τους τελευταίες μήνες σε παγκόσμια κλίμακα με δυστυχώς τραγικές συνέπειες, είχε ως επακόλουθο να πληγούν ανεπανόρθωτα και  όλες οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Ως εκ τούτου και με αβέβαιο μέλλον καθίσταται αδύνατη κάθε είδους δραστηριότητα, όπως και η προγραμματισμένη Τελετή Απονομής Βραβείων που είχε προγραμματιστεί για τη Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 στο κινηματοθέατρο Κολοσσαίον καθώς προέχει η ασφάλεια συντελεστών και θεατών», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ωστόσο τα 10 Θεατρικά Βραβεία θα απονεμηθούν την ίδια ημερομηνία (02/06/2020) αλλά ψηφιακά.

Για το σκοπό αυτό, τα Θ.Β.Θ. οργανώνουν την ημέρα εκείνη ψηφιακή μετάδοση αποτελεσμάτων που εκτός των νικητών θα παρελάσουν αγαπημένα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου. Σημειώνεται πως θα διεξαχθούν κανονικά οι 2 τελευταίες ηλεκτρονικές ψηφοφορίες για τα 3 Βραβεία Κοινού.

«Για την επετειακή μας βραδιά είχαμε ετοιμάσει μια μεγάλη θεατρική γιορτή, με τιμώμενα πρόσωπα, πολλούς επώνυμους καλεσμένους και μουσικοθεατρικά δρώμενα που θα πλαισίωναν την κοινή αγάπη μας στους ανθρώπους που δίνουν την ψυχή τους  για το θέατρο.

Όσα δεν μπορέσαμε φέτος να πραγματοποιήσουμε, υποσχόμαστε να τα απολαύσουμε διπλά του χρόνου.

Μέχρι τότε, μένουμε ασφαλείς.

Τέλος, τα ΘΒΘ συμπαρίστανται στον κλάδο του Θεάματος και Ψυχαγωγίας που πλήττονται ανεπανόρθωτα από την πανδημία, με την ευχή να δικαιωθούν όλες οι απαιτήσεις τους και να επιστρέψουν όσο το δυνατό γρηγορότερα στα δημιουργικά τους καθήκοντα», προστίθεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ