Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
22.4 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_img

Έργα συντήρησης σε εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο στην Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά:

1. Συνεχίζουν οι εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών οδοστρωμάτων, για περίπου δύο χιλιόμετρα μετά τη νησίδα του Αγίου Βασιλείου στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Καβάλας , και στα δύο ρεύματα, από σήμερα Δευτέρα έως και την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 .

2. Πραγματοποιούνται  έκτακτες εργασίες ασφαλτόστρωσης επί του ανισόπεδου κόμβου Θέρμης της 16ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης Πολυγύρου, από σήμερα Δευτέρα 4 Μαΐου έως την Τετάρτη 6 Μαΐου 2020.

Θα ακολουθήσουν και εργασίες διαγράμμισης.

3. Ξεκινούν εργασίες κοπής βλάστησης και χωματουργικές εργασίες στην 3η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Πανοράματος, επί του ερείσματος που συνδέει το οδικό τμήμα μεταξύ του εκπαιδευτικού ιδρύματος «Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια» έως τη διασταύρωση της στροφής προς Χορτιάτη, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας,

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 4 Μαΐου έως και την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 και από τη Δευτέρα 11 έως και την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ