Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ευχαριστίες με ρεμπέτικα στους εργαζόμενους του Παπαγεωργίου από τον Αγάθωνα

Τραγουδώντας και παίζοντας ρεμπέτικα, ο γνωστός ρεμπέτης Αγάθωνας (Ιακωβίδης) και η κομπανία του εξέφρασαν τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τους στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, που παρέχουν τις υπηρεσίες τους εν μέσω της πανδημίας Covid-19. Γύρω στις 2 το μεσημέρι, η κεντρική είσοδος μετατράπηκε σε πάλκο και ο Αγάθωνας επανέφερε το ρεμπέτικο στις καρδιές όλων όσοι το αγαπούν.

«Ήταν μια συμβολική κίνηση, που έκανα με μεγάλη μου χαρά. Εξάλλου, ειδικά αυτή την περίοδο, οι γιατροί, οι νοσηλευτές και γενικά το προσωπικό του νοσοκομείου, όλοι τους εργάζονται κινδυνεύοντας καθημερινά από λοιμώξεις λόγω της φύσης της δουλειάς τους. Εμείς έχουμε σταματήσει τις εμφανίσεις μας από τον Μάρτιο. Ήταν ευκαιρία να βγούμε από το σπίτι και να επισκεφτούμε το νοσοκομείο για έναν καλό σκοπό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ρεμπέτης ερμηνευτής.

Ο Αγάθωνας με την κιθάρα του ερμήνευσε κυρίως ρεμπέτικα τραγούδια. Στη μουσική σκηνή, τον αυτοδίδακτο καλλιτέχνη συνόδευσαν οι μουσικοί Αλέκος Τσολάκης στο τραγούδι και το μπουζούκι και Λευκή Αναστασιάδου στο τραγούδι.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη διοίκηση του Νοσοκομείου και είχαν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας και με τους παρευρισκόμενους να τηρούν τις αποστάσεις μεταξύ τους, όπως επιβάλλεται πλέον λόγω της Covid-19.

Αγγέλα Φωτοπούλου, ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ