Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Συνάντηση  Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Θεόδωρο Καρυπίδη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Θεόδωρο Καρυπίδη είχε σήμερα στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Καρυπίδης ενημέρωσε τον κ. Τζιτζικώστα σχετικά με τις εξελίξεις στο ζήτημα που έχει προκύψει με τη FIFA και ζήτησε τη συνδρομή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την επίλυσή του.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε: «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και προσωπικά ως Περιφερειάρχης στεκόμαστε στο πλευρό του Άρη σε αυτό το δίκαιο αίτημά του να αποδεχθεί η FIFA την ελληνική εθνική νομοθεσία και να άρει τους περιορισμούς στις μεταγραφές». Υπενθυμίζεται ότι η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία επέβαλε την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για δυο περιόδους στους κίτρινους για οφειλές προηγουμένων ετών σε πρώην παίκτες και εκπροσώπους τους.

Ο κ. Καρυπίδης ευχαρίστησε τον κ. Τζιτζικώστα για τη διαχρονική στήριξή του στα θέματα του Άρη και επισήμανε: «Ο Περιφερειάρχης είναι πάντα δίπλα μας και θα στηρίξει το αίτημά μας μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Την ερχόμενη Παρασκευή 15 Μαΐου 2020, στις 12.00’ το μεσημέρι συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το ζήτημα με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, των Προέδρων της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Άρη και του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ