Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
20.5 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_img

Τα αιτήματα της υπενθυμίζει η “Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης”

Τα αιτήματα που κατέθεσε στην κυβέρνηση υπενθυμίζει με σημερινή της ανακοίνωση η “Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης” με αφορμή το αναμενόμενο διάγγελμα του πρωθυπουργού για την οικονομία. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

“Η «Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης» αναμένει με αισιοδοξία το σημερινό διάγγελμα του Πρωθυπουργού για την εστίαση και τον τουρισμό, ευελπιστώντας πως αυτή την φορά θα υπάρξει μέριμνα για τα ουσιαστικά προβλήματα του κλάδου, εν όψει της έναρξης λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης την ερχόμενη Δευτέρα 25 Μαΐου.

Ειδικότερα, αναμένουμε από τον κ.Κυριάκο Μητσοτάκη, γνωρίζοντας εκ των έσω την αγορά και τις συνέπειες της πανδημίας σε αυτήν, να πράξει τα δέοντα για να συνεχίζουμε να εστιάζουμε στο μέλλον και να βγούμε όσο γίνεται πιο δυνατοί από αυτή τη δοκιμασία.

Τα αιτήματα και οι θέσεις μας είναι πλέον γνωστά και αφορούν μια νέα, δύσκολη πραγματικότητα στην οποία οφείλουμε όλοι να βρούμε τα πατήματά μας και να ανακάμψουμε εγκαίρως, έχοντας την κρατική στήριξη που μας αναλογεί. Πιο συγκεκριμένα, το θέμα της επιλεγμένης αναστολής που είναι το κεντρικό μας αίτημα και φυσικά η ρευστότητα και η στήριξη στην εργασιακή μετάβαση προς την κανονικότητα.

 Συντονιστική Επιτροπή «Πρωτοβουλίας Εστίασης Θεσσαλονίκης»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ