Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
16.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

«Ανθεστήρια» στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου»

Με 1000 φυτά «ένα μικρό δώρο ζωής στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παπανικολάου, ως ένα ευχαριστώ για την καθημερινή μάχη που δίνουν για τη ζωή όλων μας», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των Εργαζομένων και της Διοίκησης της Εταιρείας ΤΙΤΑΝ στην Ευκαρπία, η εταιρεία συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου.

Πρόκειται για μια δράση με ιδιαίτερο χαρακτήρα λόγω των συνθηκών που ανέτρεψαν την καθημερινότητα του Νοσοκομείου και ανασχεδίασε τη λειτουργία του για να διαχειριστεί την πανδημία που προκάλεσε ο κορωνοϊός Sars-Cov-2.

Η δράση της εταιρείας γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ανθεστήρια» που υλοποιεί το εργοστάσιο για περισσότερα από 10 χρόνια, έχοντας προσφέρει 40.000 φυτά σε μαθητές και κατοίκους της περιοχής.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία ΤΙΤΑΝ έχει υποστηρίξει έμπρακτα κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα το Νοσοκομείο συμβάλλοντας με δωρεά υλικού προσωπικής ατομικής προστασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ