Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ευχαριστήρια επιστολή του Κ. Ζέρβα στον Σ. Τσιόδρα

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον καθηγητή παθολογίας- λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Σωτήρη Τσιόδρα, για την προσφορά του κατά την πρώτη φάση αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης που επέφερε η εμφάνιση του νέου κορονοϊού, απέστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Υπό την επιστημονική σας σκέπη και τις σαφείς οδηγίες σας, η Ελλάδα κατάφερε να εξέλθει από μία ιδιαίτερα και κρίσιμη φάση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Ζέρβας, στην οποία προσθέτει: «Αποδείξατε, ως επικεφαλής επιστημονικής ομάδας ότι η χώρα μας μπορεί με τρόπο ικανοποιητικό να ανταποκριθεί σε μείζονες προκλήσεις της σύγχρονης εποχής καθώς δεν στερείται επιστημονικού προσωπικού και δεν υπολείπεται έναντι άλλων ανεπτυγμένων κρατών».

Ο κ. Ζέρβας αναφέρει πως στο πρόσωπο του κ. Τσιόδρα τιμάται το σύνολο του επιστημονικού και ιατρικού κόσμου και πως η ετοιμότητα και η καθοδήγηση, σε συνδυασμό με την ανταπόκριση των υγειονομικών αρχών και υπηρεσιών, συνετέλεσαν στον περιορισμό της πανδημίας και στη Θεσσαλονίκη, όπου και καταγράφηκε το πρώτο κρούσμα του κορονοϊού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ