Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Εγκαινιάστηκε το πάρκο της Νικόπολης, το πρώτο μετά από 50 χρόνια

Το πάρκο της Νικόπολης, ένας «πυρήνας» πρασίνου στη δυτική Θεσσαλονίκη, εγκαινιάστηκε σήμερα Κυριακή 14 Ιουνίου από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Παύλου Μελά, Δημήτρη Δεμουρτζίδη.

Ο κ. Τζιτζικώστας έκανε λόγο για ένα εντυπωσιακό πάρκο, έναν πόλο αναψυχής, σε μία περιοχή που αποκτά τον πρώτο οργανωμένο χώρο πρασίνου της έπειτα από 50 χρόνια. «Είναι μία ξεχωριστή ημέρα για τη Νικόπολη του Δήμου Παύλου Μελά, που αποκτά μετά από πέντε δεκαετίες το πρώτο της πάρκο. Ημέρες όπως η σημερινή και έργα όπως αυτό που εγκαινιάζουμε είναι αυτά που δίνουν σε όλους μας κουράγιο, είναι αυτά μας γεμίζουν αισιοδοξία, που μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε, να ξεπερνάμε τις δυσκολίες», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Ο περιφερειάρχης εξήρε την άριστη συνεργασία με τον μητροπολίτη Βαρνάβα, τον δήμαρχο και την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, που έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια.

Το πάρκο, με σύγχρονο εξοπλισμό, χρηματοδοτήθηκε από ευρωπαικούς πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με 1,2 εκατ. ευρώ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ