Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
16.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Φόρμα Συλλογής Δεδομένων από το Δήμο Θεσσαλονίκης για τις συνέπειες της πανδημίας

Η πανδημία της νόσου του κορονοϊού (COVID-19) και τα προληπτικά μέτρα που έλαβε η Πολιτεία για τον περιορισμό της διασποράς του ιού, είχε μεγάλες επιπτώσεις στην καθημερινότητα όλης της πόλης της Θεσσαλονίκης. Καθώς περνάμε σε μια φάση σταδιακής χαλάρωσης των μέτρων, ο Δήμος Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει ήδη την εκπόνηση ενός σχεδίου επαναλειτουργίας της πόλης.
‘Οπως αναφέρει σε ανακοίνωση ο Δήμος Θεσσαλονίκης:
Σε αυτό το εγχείρημα, θα θέλαμε την γνώμη σας, απαντώντας το σύντομο ερωτηματολόγιο που ακολουθεί. Στόχος του ερωτηματολογίου είναι η συμβολή των πολιτών στην καλύτερη κατανόηση των συνεπειών που είχε η πανδημία στην πόλη ως σύνολο αλλά και την καταλληλότητα /αποτελεσματικότητα των μέτρων και των πρωτοβουλιών που πήρε ο Δήμος Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση αυτής της έκτακτης ανάγκης.

Το ερωτηματολόγιο διεξάγεται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Παρατηρητηρίου Αστικής Ανθεκτικότητας και Προκλήσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας ΕΣΠΑ 2014-2020.

Το ερωτηματολόγιο χωρίζεται σε έξι ενότητες:
(1) Προσωπικά Στοιχεία , (2) Δράσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης, (3) Οικονομική Κατάσταση, (4) Φυσική Κατάσταση, Υγεία, (5)Πολιτισμός και αξιοποίηση Ελεύθερου Χρόνου, (6) Κοινή γνώμη
Μέσος χρόνος συμπλήρωσης ερωτηματολογίου 10 λεπτά.

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και δεν κρατούνται προσωπικά δεδομένα.

Τα αποτελέσματα θα μπορέσετε να τα βρείτε μετά το πέρας της έρευνας στην ιστοσελίδα του Δήμου
www.thessaloniki.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ