Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
14.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 έως και την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας:

  1. Επί της δεξιάς οριογραμμής της Επαρχιακής Οδού 4 Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου (με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη), στο ύψος του οικισμού της Γαλήνης
  2. Επί της δεξιάς οριογραμμής της Επαρχιακής Οδού 27 Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας στην είσοδο της Περαίας (με κατεύθυνση προς Περαία), με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας για την εκτέλεση των εργασιών.
  3. Επί της δεξιάς οριογραμμής της Επαρχιακής Οδού 27 Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας πριν από τη διασταύρωση του Ρυσσίου, με κατεύθυνση προς Περαία, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών.
  4. Επί της νησίδας της Επαρχιακής Οδού 27 Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας, στη διασταύρωση της Καρδίας και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών.

Οι παραπάνω εργασίες συντήρησης έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 έως και την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 8.00 το πρωί.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ