“Καθαρό περιβάλλον = πολιτισμός” από το Σωματείο “Μονοπάτια και Στόχοι” – Περιβαλλοντική παρέμβαση στο Άλσος Δελασάλ

“Καθαρό περιβάλλον = πολιτισμός” από το Σωματείο “Μονοπάτια και Στόχοι” – Περιβαλλοντική παρέμβαση στο Άλσος Δελασάλ

Οι αξίες του εθελοντισμού και της προστασίας του περιβάλλοντος αναδείχτηκαν μέσα από την δράση του σωματείου “Μονοπάτια και Στόχοι” με τίτλο “καθαρό περιβάλλον = πολιτισμός” που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου, το πρωί, στο άλσος του Δελασάλ, στα Πεύκα, σε συνεργασία με την αντιδημαρχία καθαριότητας και περιβάλλοντος του Δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου ήταν παρόντα και συνέβαλαν στον εξωραϊσμό του μοναδικού περιβαλλοντικού πνεύμονα.

 

“Θα πρέπει να φροντίζουμε το περιβάλλον για να συνεχίσουμε να αναπνέουμε οξυγόνο”, δήλωσε η Πρόεδρος του Σωματείου “Μονοπάτια και Στόχοι” κ. Ειρήνη Μαρία Παπαδάκη (στη φωτογραφία αριστερά), η οποία κάλεσε τους πολίτες να γίνουν περισσότερο ενεργοί στον τομέα του εθελοντισμού. “Ο εθελοντισμός είναι αξία ζωής,είναι τρόπος ζωής, είναι ψυχή!”, τόνισε η κ. Παπαδάκη και ευχαρίστησε όλο το δ.σ. του σωματείου για την συμμετοχή τους στην δράση και την καθ ‘ ύλην αρμόδια αντιδημαρχία για την συνεργασία.

 

 

ακολουθεί φωτορεπορτάζ: