Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Άνοιξε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Παύλου Μελά

Έτοιμο να υποδεχτεί τους πολίτες από σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 είναι το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Παύλου Μελά,μετά τις δύσκολες συνθήκες που βιώσαμε λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης,όπως ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σάκης Λαζαρίδης και το ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και λόγω της περιορισμένης δυνατότητας κάλυψης εγγραφών, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, έγκαιρα, να ενημερωθούν καθημερινά τις ώρες 09.00 πμ – 20.00 και να κάνουν την εγγραφή τους.

Λόγω των συνθηκών και μέχρι νεοτέρας, για να μπορέσουμε να κολυμπάμε με ασφάλεια θα πρέπει να τηρούμε το υγειονομικό πρωτόκολλο για τις κολυμβητικές δεξαμενές, το οποίο προβλέπει ότι η χρήση του Κολυμβητηρίου θα πρέπει να γίνεται με τις εξής προϋποθέσεις:

➢Κατά την είσοδό σας στο κολυμβητήριο, συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα».

➢Καταγραφή εισερχομένων – εξερχομένων στην εγκατάσταση.

➢Για τις διαστάσεις της κολυμβητικής μας δεξαμενής, ο μέγιστος αριθμός ατόμων είναι 10 άτομα / διαδρομή ή 80 άτομα συνολικά.

➢Σύμφωνα με τις οδηγίες, ο μέγιστος αριθμός που επιτρέπεται να παραβρίσκονται ταυτόχρονα στα αποδυτήριά μας, είναι 5 αθλούμενοι. Για το λόγω αυτό ΔΕΝ θα γίνεται χρήση των αποδυτηρίων από τους ανήλικους αθλούμενους, ενώ οι ενήλικες που επιθυμούν να κάνουν χρήση των αποδυτηρίων θα πρέπει να τηρούν το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Παράκληση: Για την προστασία όλων και προκειμένου να αθλείστε στις εγκαταστάσεις του Δήμου με ασφάλεια και εμπιστοσύνη, να τηρείτε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να συμμορφώνεστε στις υποδείξεις του προσωπικού και των υπεύθυνων τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων που βρίσκονται σε κάθε αθλητική εγκατάσταση.

Επιπλέον, οι χρήστες του κολυμβητηρίου πρέπει να προσκομίσουν στη Γραμματεία πρόσφατες ιατρικές βεβαιώσεις που να πιστοποιούν τη δερματολογική και παθολογική καταλληλότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Κολυμβητήριο βρίσκεται στη συμβολή των Οδών Ιθάκης και Περικλέους στην Άνω Ηλιούπολη και υπάρχει εύκολη πρόσβαση με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, τις Γραμμές

  • 32 Α μέσω Γυμναστηρίου στάση Ιθάκης 2 και
  • 34 Άνω Ηλιούπολη στάση Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία.

 

Εδώ και χρόνια προσφέρει μια σπάνια όαση δροσιάς σε όσους επιλέξουν να το επισκεφθούν και να συνδυάσουν με αυτό τον τρόπο τη διασκέδαση και τις πολλές επιλογές άθλησης που προσφέρει η κολύμβηση.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει και το εξειδικευμένο προσωπικό που αποτελείται από έμπειρους εκπαιδευτές.

Ειδικότερα, αυτό το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν τμήματα εκμάθησης κολύμβησης ενηλίκων – ανηλίκων – εφήβων, κινητικής αποκατάστασης, τμήματα ΑμεΑ, aqua aerobic και φυσικά κοινού.

 

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 21:30

Σάββατο 9:30 – 16:30

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας

2310 607-457, 2310 643-963

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ