Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Η πολιτιστική γραμμή του ΟΑΣΘ ξεναγεί τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης φορώντας τη μάσκα του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου συναντήθηκε χθες 1 Ιουλίου το πρωί με τον Πρόεδρο του ΟΑΣΘ κ. Γεώργιο Σκόδρα (τρίτος αριστερά) και τον Γενικό Διευθυντή κ. Ιωάννη Ρεντζεπέρη (στο μέσον) και τους παρέδωσε  τις μάσκες του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης με το χαρακτηριστικό σήμα της Θεσσαλονίκης,  που θα φορούν οι εργαζόμενοι της πολιτιστικής γραμμής του ΟΑΣΘ και οι εργαζόμενοι των ειδικών καλοκαιρινών γραμμών για την μεταφορά επιβατών στις παραλίες Επανομής και Μηχανιώνας 70 και 71.

Αξίζει να σημειωθεί πως η περίφημη γραμμή 50  είναι η Πολιτιστική Διαδρομή του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης με σημείο εκκίνησης τον Λευκό Πύργο και με στάσεις στα πολυάριθμα ιστορικά μνημεία που αποτυπώνουν την μακραίωνη ιστορία της από τους αρχαίους ελληνιστικούς ρωμαϊκούς και βυζαντινούς χρόνους μέχρι σήμερα υποδέχεται καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο.

Η κ. Πατουλίδου δήλωσε χαρακτηριστικά: “Πιστεύω στις καλές συνεργασίες και η πολιτιστική γραμμή του ΟΑΣΘ συμβάλει τα μέγιστα στην προβολή της Θεσσαλονίκης στους τουρίστες. Το δυναμικό των εργαζομένων με αγάπη και αφοσίωση δίνουν το καλύτερο τους εαυτό για φύγουν οι επισκέπτες με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ