Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
15.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

PARIS: Ο πρώτος δίσκος ενός νέου μουσικού της Θεσσαλονίκης

Ο Πάρις Καραγιαννόπουλος (PARIS) είναι ένας νέος μουσικός από τη Θεσσαλονίκη κι ενεργό μέλος της δυναμικής μουσικής σκηνής της. Έχει συνεργαστεί με ποικίλα μουσικά σχήματα και μπάντες κι έχει έντονη παρουσία στις σημαντικότερες σκηνές της πόλης κι εκτός αυτής.

Με το όνομα PΑRIS έκανε το προσωπικό ντεμπούτο του με το κομμάτι-βίντεο κλιπ “Bar Knights” , ενώ έχει στο ενεργητικό του, πέρα από διασκευές (covers) και το δεύτερο Single –Video Clip με την δεικτική ονομασία “Live On”.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά του  PARIS με το όνομα “Revelations Of A Useless Man” με μορφή EP. Ο δίσκος περιέχει 5 κομμάτια, από σουίνγκ, μπαλάντες και ροκ, καθώς κι ένα bonus άκουσμα , σε στίχους, μουσική και παραγωγή του ίδιου. Συμμετέχουν 15 καταξιωμένοι μουσικοί και το CD συνοδεύεται από ενημερωτικό άλμπουμ με τα ονόματα των συμμετεχόντω, τους στίχους των τραγουδιών, φωτογραφικό υλικό, κ.α.

Υφολογικά το κάθε κομμάτι είναι ξεχωριστό και ανεξάρτητο από τα αλλά, στηριζόμενο στο concept του δίσκου το οποίο ξεκινάει από τα «σκοτεινά μονοπάτια» του μυαλού και μέσω της «κάθαρσης» καταλήγει στη εξιλέωση και την αποδοχή. Ο δίσκος ουσιαστικά αποτελεί μια συλλογή μουσικής αλλά ακόμα περισσότερο μια «συλλογή μουσικών» οι οποίοι και αποτελούν την θεμελιώδη ουσία του.

Ο δίσκος κυκλοφορεί στις διαδικτυακές μουσικές πλατφόρμες Spotify & iTunes καθώς και σε  αριθμό φυσικών αντίτυπων CD και βινυλίων ( Διάθεση Velona Records, Mητροπολεως 125, Θεσσαλονίκη). Τηλ. επικοινωνίας: 693 653 3170

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ