Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Εντολή Ζέρβα για εντατικοποίηση των ελέγχων με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού

Σαφή εντολή για εντατικοποίηση των ελέγχων στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος έδωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας σε σύσκεψη που συγκάλεσε εκτάκτως σήμερα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Η αυξητική τάση των κρουσμάτων κορωνοϊού επιτάσσει άμεσες ενέργειες», διεμήνυσε ο Δήμαρχος. Για τον λόγο αυτό κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και άλλες αρμόδιες αρχές πυκνώνουν τους ελέγχους σε καταστήματα, με στόχο την απόλυτη συμμόρφωση με το κανονιστικό πλαίσιο αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης «είναι απολύτως αναγκαίο οι κανόνες να τηρούνται από όλους, ώστε να περιοριστεί ενδεχόμενη νέα διασπορά του ιού έγκαιρα και αποτελεσματικά. Δεν πρέπει να υπάρξει καμία χαλάρωση και εφησυχασμός, η πρόκληση για την πόλη μας είναι παρούσα. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, όπως έχουμε αποδείξει πρόσφατα».

Στη σύσκεψη ήταν παρόντες ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Μιχάλης Κούπκας, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για δράσεις Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρης Δαγκλής ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης Ευθύμιος Φωτόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ