Το Σωματείο “Μονοπάτια και Στόχοι” στην παράδοση πυροσβεστικού φυλακίου στο Σειχ Σου

Το Σωματείο “Μονοπάτια και Στόχοι” στην παράδοση πυροσβεστικού φυλακίου στο Σειχ Σου

Στην τελετή παράδοσης του προκατασκευασμένου φυλακίου που αγόρασε ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και δώρισε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, παραβρέθηκε σήμερα Πέμπτη 23 Ιουλίου, το Σωματείο “Μονοπάτια και Στόχοι”. Το προκατασκευασμένο φυλάκιο έχει τοποθετηθεί στο χώρο πλησίον του ξενοδοχείου «Φιλίππειο», στο Σειχ Σου.

 

 

 

Η Πρόεδρος του Σωματείου Ειρήνη Μαρία Παπαδάκη (φωτογραφία αριστερά) απέδωσε τα εύσημα στην διοίκηση του Δήμου Νεάπολης – Συκεών και στην αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας, για την εξαίρετη δωρεά. Επίσης, η κ. Παπαδάκη επέστησε την προσοχή όλων, ώστε να μην καταστροφεί ή βανδαλιστεί το φυλάκιο και με την ευκαιρία, συνομίλησε με υπεύθυνους του Δασαρχείου Θεσσαλονίκης σχετικά με την καταστροφή που προκαλεί στο Σειχ Σου το φλοιοφάγο έντομο και τόνισε ότι πρέπει να αυξηθούν οι προσπάθειες για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

 

 

 

Υπογραμμίζεται ότι ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, με την δωρεά αυτή συνδράμει στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πυροσβεστικών υπαλλήλων, που εκτελούν 24ωρη υπηρεσία, καθιστώντας ποιοτικότερη και ασφαλέστερη τη διαμονή τους, κατά τις ώρες εκτέλεσης της υπηρεσίας τους.

«Έχουμε μία άριστη και πολύ στενή συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα και θεωρούμε καθήκον μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να συνδράμουμε τα στελέχη του, που προσφέρουν με μεγάλη αυταπάρνηση τον καλύτερο δυνατό εαυτό τους σε κάθε κρίσιμη στιγμή για τους πολίτες και για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος» σημειώνει ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Τάσος Τσακιρίδης (στο κέντρο της φωτογραφίας επάνω, δίπλα στην κ. Παπαδάκη).