Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Νέα Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Θεσσαλονίκης μ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Θεσσαλονίκης στο οποίο υλοποιούνται προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας. Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Θεσσαλονίκης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

Α/Α ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ
1 Αστικοί λαχανόκηποι 25
2 Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση 25
3 Διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων 25
4 Αθλητισμός και διατροφή 25
5 Δημιουργία Ιστοσελίδας 50
6 Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα – e-επιχειρείν 25
7 Υπολογιστικά Φύλλα – Παρουσιάσεις (ΙΙ) 50
8 Κινηματογράφος 25
9 Γαλλικά για τον τουρισμό (Α1-Α2) 25

 

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές ηλεκτρονικά και τα προγράμματα θα ξεκινήσουν με την συμπλήρωση των τμημάτων.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης, η οποία θα υποβάλετε αποκλειστικά ηλεκτρονικά στα emailsd.kiose@thessaloniki.gr & m.georgiadou@thessaloniki.gr. Συγκεκριμένα, λόγω και των μέτρων προστασίας για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, οι ενδιαφερόμενοι αφού κατεβάσουν και συμπληρώσουν όλα τα πεδία της συνημμένης αίτησης και των όρων συμμετοχής, θα την αποστείλουν ενυπόγραφη ηλεκτρονικά, έχοντας παράλληλα επισυνάψει αντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου. Οι συμμετέχοντες θα υπογράφουν πρωτοτύπως την αίτησή τους κατά την ημέρα προσέλευσής στην αρχική εκπαιδευτική συνάντηση.

Για την κατάθεση των αιτήσεων κατ’ εξαίρεση, και μόνο, οι ενδιαφερόμενοι που αδυνατούν να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την υποβολή της αίτησης, έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στο Τμήμα Προγραμμάτων & Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού(Κλεάνθους 72) με τα παραπάνω αποδεικτικά ταυτοπροσωπίας.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

Συνημμένα:  

-Αίτηση συμμετοχής εκπαιδευόμενου-Οδηγίες- Όροι συμμετοχής-Διαδικασίες

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης(Τμήμα Προγραμμάτων και Διά Βίου Μάθησης) Κλεάνθους 72-Άνω Τούμπα.

Ώρες κατάθεσης αιτήσεων καθημερινά: 11:00-14:00

Ώρες διεξαγωγής μαθημάτων: 16:30-21:30 (απογευματινές ώρες μόνο)

Τηλ. :2313318664-62    Ταχ. Διεύθυνση: Κλεάνθους 72-ΤΚ 54453

Email: d.kiose@thessaloniki.gr/ m.georgiadou@thessaloniki.gr

 Θα  τηρηθεί σειρά  προτεραιότητας.                       

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ