Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

21ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας – Βραβεία και έπαινοι για τους “Φύρδην Μίγδην”

Πέντε (5) διακρίσεις απέσπασε η παράσταση «Ζωές για φάγωμα» του Σάκη Σερέφα από τη Θεατρική Ομάδα «Φύρδην Μίγδην» του Συλλόγου Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας Δήμου Θερμαϊκού, στο 21ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας, που διοργανώθηκε από τις 23 έως και τις 30 Αυγούστου 2020 στην ακριτική πόλη. Συγκεκριμένα η παράσταση έλαβε τα εξής βραβεία:

  • Βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου στη Νάνσυ Δρούγκα
  • Βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου στο Μάνο Κανταλά
  • Βραβείο Μουσικής Επιμέλειας στη Γιώτα Αλεξοπούλου
  • Έπαινος Ερμηνείας στη Μαρία Καλογήρου
  • Έπαινος Ερμηνείας Τραγουδιού στη Χαρίκλεια Ζαγοριανού

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Θεατρική Ομάδα Σ.Π.Α.Θ.Α.Τ. «Φύρδην Μίγδην» εκπροσώπησε το Δήμο Θερμαϊκού στο πλέον καταξιωμένο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου της χώρας και έφερε στο Δήμο τα πολυπόθητα «γκατζολάκια», εδραιώνοντας το Θερμαϊκό ως υπολογίσιμη δύναμη στον τομέα του ερασιτεχνικού θεάτρου.

“Η Θεατρική Ομάδα Σ.Π.Α.Θ.Α.Τ. «Φύρδην Μίγδην» θα συνεχίσει να εργάζεται ακούραστα για τον πολιτισμό εντός και εκτός των ορίων του Δήμου Θερμαϊκού, προωθώντας το καλό θέατρο με παραστάσεις, αφιερώματα, μουσικοθεατρικές βραδιές και ποικίλες δραστηριότητες και δράσεις”, όπως διαβεβαιώνουν οι συντελεστές και αποδίδουν: “Θερμές ευχαριστίες στο Δήμαρχο Θερμαϊκού κο Γιώργο Τσαμασλή, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Αθλητισμού & Πολιτισμού κο Παναγιώτη Τροκάνα και τον Πρόεδρο του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. κο Δημήτρη Πασχαλιά για την έμπρακτη στήριξη τους σε αυτήν την προσπάθεια”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ