Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
30.2 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
spot_img

Στο πολυβιβλιοπωλείο Μαλλιάρης-Παιδεία “Ανατόλια” εκπρόσωποι της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Επίσκεψη στο πολυβιβλιοπωλείο Μαλλιάρης-Παιδεία “Ανατόλια”  έκαναν σήμερα Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου οι εκπρόσωποι της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Δ.Ε.Α.), ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Θεσσαλονίκης Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Χρήστος Χριστοδουλής και ο γενικός γραμματέας κ. Διαμαντής Κανέλλης.

Οι εκπρόσωποι της Δ.Ε.Α. συναντήθηκαν με τον εκδότη κ. Αντώνη Μαλλιάρη, τον οποίο ευχαρίστησαν για την δωρεά περισσότερων από 200σίων βιβλίων των εκδόσεων Μαλλιάρης-Παιδεία, για την δανειστική βιβλιοθήκη της Ένωσης ενώ του προσέφεραν ένα συμβολικό δώρο. Ο κ. Μαλλιάρης εξήγησε ότι οι χορηγίες προς το σώμα αποτελούν, εκτός των άλλων, και μια αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουν οι αστυνομικοί για την προστασία της ασφάλειας των πολιτών. Πρόσθεσε ότι ο οργανισμός, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του, θα υποστηρίξει τις πρωτοβουλίες της Ένωσης για την στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Πρόεδρος και γ.γραμματέας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, τοπική διοίκηση Θεσσαλονίκης, ξεναγήθηκαν σε όλα τα τμήματα του πολυχώρου “Ανατόλια” και εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την χωροταξία, την ποικιλία των προϊόντων και τις χαμηλές τιμές.

Αριστερά ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Θεσσαλονίκης Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Χρήστος Χριστοδουλής, δεξιά ο εκδότης κ. Αντώνης Μαλλιάρης

Στην κεντρική φωτογραφία του θέματος, από αριστερά: ο κ. Διαμαντής Κανέλλης, γ.γ. της Τοπικής Διοίκησης Θεσσαλονίκης Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, ο κ. Χρήστος Χριστοδουλής, Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Θεσσαλονίκης Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, ο κ. Αντώνης Μαλλιάρης, εκδότης, ο κ. Φώτης Κουτσαμπάρης, εκπρόσωπος τύπου οργανισμού Μαλλιάρης-Παιδεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ