Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Οι Les Au Revoir στο Φεστιβάλ του Δήμου Αχαρνών

Οι Les Au Revoir επιστρέφουν στις ζωντανές εμφανίσεις και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου ταξιδεύουν στην Αθήνα για μια μεγάλη συναυλία στο Αμφιθέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Δήμου Αχαρνών.

Το δημοφιλές συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη που όλη η Ελλάδα έχει αγαπήσει, στις ζωντανές τους εμφανίσεις μας προσφέρουν ένα ιδιαίτερο μουσικό πέρασμα μέσα από τα δυο τους επιτυχημένα album RetroClock” και “Στους Πέντε Άνεμους”. Η δημιουργικότητα τους στις ζωντανές τους εμφανίσεις είναι απεριόριστη, προτείνοντας μας ένα ρεπερτόριο με “άρωμα Ελλάδος” που με ταξιδιάρικη διάθεση μας προτρέπει και σε ένα πέρασμα από τους πιο ενδιαφέροντες μουσικούς προορισμούς του χθες και του σήμερα ανά τον κόσμο! Μέσα από την δίκη τους μουσική χρόνομηχανή θα βιώσετε δυναμικές ερμηνείες, διαφορετικά στυλ και αστείρευτη ενέργεια.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου μια ξεχωριστή βράδια με τους Les Au Revoir στο Αμφιθέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Δήμου Αχαρνών όπου με τους Bossa Nova, Swing και Lounge ρυθμούς τους μας υπόσχονται μια μοναδική βραδιά!

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τηρώντας αυστηρά όλα τα νέα μέτρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για την καταπολέμηση του Covid-19.

Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα – Programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

Guest

Κώστας Κατσαρός (Τρομπέτα, Κρουστά)

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

Les Au Revoir Live @ Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Αθήνα)

Είσοδος Ελεύθερη | Έναρξη 21:00

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων (Τηλ. 210.2478505 & 6936013476)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ