Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ενημερωτική εκδήλωση του Σωματείου Μονοπάτια και Στόχοι για τον καρκίνο του μαστού

Το μήνυμα ότι “η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές” θέλησε να περάσει, εκτός των άλλων, το Σωματείο “Μονοπάτια και Στόχοι” με μια ιδιαίτερη εκδήλωση που πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου στo καφέ- μπαρ The RockFellas, στα Πεύκα. Η δράση έγινε ενόψει της έλευσης του Οκτώβρη, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, ενώ καλεσμένοι ήταν εκπρόσωποι του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Ν. Θεσσαλονίκης “άλμα ζωής”.

“Το σωματείο μας υποδέχεται τον Οκτώβριο με μια δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, ο οποίος αφορά γυναίκες και άνδρες!”, τόνισε η κ. Ειρήνη Μαρία Παπαδάκη, πρόεδρος του Σωματείου “Μονοπάτια και Στόχοι”, προσθέτοντας ότι “σπουδαίο ρόλο για την αντιμετώπιση του καρκίνου παίζει η αυτοεξέταση. Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές και φυσικά η καλύτερη ‘θεραπεία’ είναι η πρόληψη”.

Η κ. Παπαδάκη ευχαρίστηκε την γενική γραμματέα του “άλματος ζωής” κ. Ανδρομάχη Αθηναίου, με την οποία συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους σε μια σειρά δράσεων. Επίσης, ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη του καφέ-μπαρ κ. Δημήτρη Τσιργογιάννη  για την φιλοξενία στον χώρο του και την όμορφη διακόσμηση για την συγκεκριμένη δράση, την ταβέρνα “αλάτι” για τα νόστιμα τυροπιτάκια που προσέφερε και τους καλεσμένους που πλαισίωσαν την δράση.

Αριστερά η γ.γ. του “αλματος ζωής” κ. Ανδρομάχη Αθηναίου με την Πρόεδρο του Σωματείου “Μονοπάτια και Στόχοι” κ. Ειρήνη Μαρία Παπαδάκη (δεξιά).

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ