Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

‘Αλλαξε όψη το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου με ζωγραφιές και μηνύματα

Zωγραφιές, χρώματα και μηνύματα γέμισαν οι τοίχοι του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου, δια χειρός ζωγράφου Ειρήνης Σταλίδη και με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου:  “Χάρη σε όλους εσάς τους γονείς που ήσασταν και είσαστε πλάι μας σε ότι και αν χρειαστούμε, καθώς και στην άριστη συνεργασία μας με τον Διευθυντή  και το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας, καταφέραμε να αλλάξουμε όψη στο δημοτικό σχολείο μας και παράλληλα να ομορφύνει η γειτονιά.

Ένα μεγαλόπνοο σχέδιό μας επετεύχθη! Όλες οι τοιχογραφίες επιλέχθηκαν, μία προς μία, από το ΔΣ του συλλόγου μας, με γνώμονα την αισθητική, την ελληνική και παγκόσμια τέχνη, ποίηση,  λογοτεχνία,  και όλα τα πολιτιστικά και κοινωνικά μηνύματα που θέλαμε να αντικρίζουν τα παιδιά μας στα διαλλείματα. Ένα ολόκληρο καλοκαίρι δουλέψαμε αδιάκοπα για να βγει το αποτέλεσμα που ήδη όλοι μας απολαμβάνουμε καθημερινά και απώτερος σκοπός μας ήταν σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν τα παιδιά μας να νιώθουν χαρά και υπερηφάνεια για το όμορφο σχολείο τους!

Να ευχαριστήσουμε την κα. Ειρήνη Σταλίδη τη ζωγράφο μας για την εξαιρετική δουλειά που έκανε, τον κ. Χατζηαντωνίου Ευάγγελο, Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, για την αγορά των χρωμάτων, την κα. Ευαγγελία Δρόσου, Πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου, για την προσφορά της  μιας (1) τοιχογραφίας με θέμα τη μουσική”.

Το Δ.Σ. του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου απαρτίζεται από τους: Κάτσιου Δωροθέα, πρόεδρος, Χριστοφορίδου Βασιλική, αντιπρόεδρος, ΣαμψωνίδουΈλλα, ταμίας, Μαλίνη Αθηνά, γραμματέας, Σαρηγιαννίδου Ελένη, μέλος.

Δείτε φωτογραφίες:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ